Arama sonuçları: *

1. hard rp

Windows 11 kulaklığı algılamıyor.

Windows 10'dan 11'e geçtim kulaklığı algılamıyor. Bilinmeyen aygıt yazıyor, ne yapmalıyım?
  2. hard rp

Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

Bilgisayarımı açtığımda ekranıma 10'dan 11'e geçmek için ekran gelmişti, Windows 10dan Windows 11 24h2'e geçilir mi? 12gb ram - i5 3470 işlemcim var
  3. hard rp

Windows için key alabileceğim site önerebilir misiniz?

Bilgisayarım için Windows'u etkinleştireceğim. Hangi siteden almalıyım? Birde OEM ile normal lisansların farkı ne, formatta giderler mi?
  4. hard rp

Windows Defenderi nasıl kapatıcam?

Eskiden Virüs tehdit ve korumasına girerek kapatıyordum, şimdi güncellemeden dolayı sayfaya giremiyorum. Defenderi nasıl kapatabilirim? 1689606703 bilen yok mu
  5. hard rp

Bilgisayarımı Windows 10'ya yükseltmek istiyorum

Merhaba bilgisayarımı windows 10'ya yükseltince herhangi bi dosya vb. silinme olasılığı varmı önemli dosyalar var bilgisayarda ve windows 10 kasarmı?
  6. hard rp

Windows 10 Kaldırırmı

Windows 10 kurmak istiyorum bilgisayarım kaldırırmı birde James Donkey'in 240gb ssd almayı düşünüyorum sistemim ; AMD Radeon HD 5500 Series İntel İ3-2120 3.30 GHz 6gb Ram SSD'im yok.
  7. hard rp

Bilgisayarım Windows 10 kaldırırmı

Merhabalar bilgisayaeımı windows 10 yapmak istiyorum kaldırırımı bilgisayarım sistemim : AMD Radeon HD 5500 Series İntel i3 2.Nesil 6gb ram Ssd yok Not : james donkeyin 240gb ssdsini almayı düşünüyorum
  8. hard rp

Windows 7 Not Defteri Bozuk Yazılar.

Nasıl düzeltebilirim?
  9. hard rp

Windows 10 Kaldırırmı?

Windows 10 kurmak istiyorum bilgisayarım kaldırırmı? Ekran Kartı : AMD Radeon HD 5500 Series İşlemci : İntel Core i5 Ram : 4gb Not : SSD'im yok ve PC 64 bit
  10. hard rp

Hangi Windows Sürümünde İyi Performans Alabilirim?

Windows 8.1 pro mu kursam daha rahat olur performansım fazla olur yoksa windosw 10 nun herhangi bi sürümündemi? Bilgisayar Özelliklerim : AMD Radeon HD 5500 Series İntel Core i3 4GB Ram Not : SSD pcde yok.
Geri