Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Windows 11 için kaç gb yer gerek ?

Şuan format ekranındayım Windows 11 home için 105 GB yer ayırmak istiyorum bu ayıracağım alan rahat çalışması için yeter mi ?
  2. Charles Darwin

İşletim sistemi kurduktan sonra ne yapıyorsunuz ?

Ben Windows 11 kurduktan sonra direkt onedrive kaldırıp sonra güncellemeleri kontrol ediyorum ve oyun modunu kapatıp ayrıca gereksiz yüklü uygulamaları kaldırıyorum daha sonra ekran kartı sürücüsü kurup özel çözünürlük ayarları vs. yapıp oyunları kuruyorum siz hangi adımları uyguluyorsunuz?
  3. Charles Darwin

Windows 11 için arka plan

Windows 11 için şöyle güzel bir göz yormayan arka plan resmi lazım
  4. Charles Darwin

Format atarken disk ayrılmalı mı ?

P5 Plus M2 500 GB SSD var bilgisayarım da ben genelde Windows için 120 GB yer ayırıyorum diğer kalan kısmı bölüp oraya sadece oyunları ve iletişim programlarını kuruyorum böyle yapmam mantıklı mı ?
  5. Charles Darwin

Windows 11 gereksiz hizmet ve ayar kapatma ?

Windows 11 hangi gereksiz uygulama ve ayarlar kapatılması ve kaldırılması gerekli ?
  6. Charles Darwin

Windows 11 gereksiz hizmetleri kapatma ?

Windows 11 hangi gereksiz uygulama ve ayarlar kapatılması ve kaldırılması gerekli ? 1675945823 UP!
  7. Charles Darwin

Windows 11 geçilir mi ?

Sistemim ; İ5-11400F Asus Dual RX 6600 Crucial P5 Plus 500GB SSD Crucial Ballistix 2x8 Ram Windows 11 oyun performansı nasıl düzeldi mi herhangi bir problem yaşayan var mı ? Ayrıca Windows 11'de Game Bar devre dışı kalmıyordu ne kadar devre dışı bıraksan bile oyuna girince hala alt tarafta...
  8. Charles Darwin

Windows 11'e artık geçilebilir mi ?

Sistemim İ5 11400F B560 Tomahawk SE-224-XT RX6600 Ekran Kartı Crucial P5 Plus 500GB M2 SSD Crucial Ballistix 3200mHz Ram Windows 11 kullanan arkadaşlar son gelen güncellemelerden sonra işletim sisteminde ki son durum nedir ?
Geri