Arama sonuçları: *

1. A

Win 11 pro etkinleştiremiyorum

Win 11 pro lisans keyi aldım. Ama etkinleştirmeye çalıştığımda Bu cihazda donanım değişmiş gibi gözüküyor. Hatası alıyorum. Ne yapmalıyım, aynı mail hesabımda eski bilgisayarım vardı win 11 etrepreise vardı sürüm eşleşmiyor falan diyor
  2. A

Performans için hangi Windows sürümü

Yeni laptop aldım yolda geliyor. İlk defa kendim Windows kurucam. Eski laptopumda win 11 kullanıyordum. Yeni aldığım model ryzen 9 ve rtx4070. Hangi Windows sürümü önerirsiniz
  3. A

Win11 güncelleme sorunu

Win 11 kullanıyorum güncellemelerde sorun yoktu ama son iki üç haftadır sanırım güncellenemiyor. Alta bildirim çıkıyor tıklıyorum Windows11, versiyon 22H2 adlı yeni güncelleme gözüküyor indire tıklıyorum %61 e kadar iniyor daha sonra devam etmiyor
  4. A

Windows da program kaldırma engelleme

Bilgisayarımda steam altında 300gb dan fazla oyun var ve kardeşim gıcıklık olsun diye silip duruyor 1.5mb indirme ile inmesi günler sürüyor giden oyun kayıtlarını saymıyorum bunu nasıl engelleyebilirim
  5. A

Orijinal vs Korsan Windows performans farkı olur mu?

Arkadaşlar orijinal ve crack windowslar arasında oyunlarda fps performans farkı olur mu? Youtube da birinin orijinal kullanmazsanız oyunlarda donmalar kasmalar performans sorunları yaşayabilirsiniz dedi. ama videonun sponsoru X marka bilgisayar ve windows 11 di
Top Bottom