Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Oem win10 key site önerisi ?

Oem olursa daha iyi olur retail formattan sonra gidiyor. En ucuz ve güvenilir nerede bulabilirim ?
  2. DeveloperRedneck

Office 365 formattan sonra etkinleşmedi

Zamanında windows 10 pro + office key almıştım uyguna Temiz formattan sonra Office otomatik olarak upgrade olmadı. Office'i indir kısmından kod'um var diyerek win10 kodunu giriyorum ama olmuyor başka bir kod muydu hatırlamıyorum, napabilirim ?
  3. DeveloperRedneck

C diskini genişletmek aktif değil

Merhaba. 136GB ayrılmamış alanı C'ye ekleyip büyütmek istiyorum ama C'ye sağ tıkladığımda genişlet inaktif oluyor. E'yi genişletebiliyorum sadece. Ne yapmam gerekiyor ?
  4. DeveloperRedneck

HDD'den SSD'ye Geçiş Sonrası Format

Merhaba. Sadece HDD bulunan laptop'a m2 ssd taktım. HDD iki bölümden oluşuyor bir diski Windows 10 yüklü OS diski bir diski de kaybetmek istemediğimiz arşiv diski. Klonlama yöntemiyle yapmaya çalışırken hata aldım o yüzden temiz kurulum ile SSD'ye windows yüklemek istiyorum. Yükleme esnasında...
  5. DeveloperRedneck

Windows 10 Format Sırasında "Hazırlanıyor"da kaldı

Birisinin laptobuna format atıyorum. SSD yok, HDD'ye temiz kurulum yapmaya çalışıyorum. HDD çok yavaştı, bilgisayara girip disk bölmeyi yapmak bile zor oldu. O yüzden biraz bekleme kararı almıştım formatın uzun süreceğini düşüyordum ama 4 saat oldu hâlâ "Hazırlanıyor" yazıyor masaüstü gelmedi...
Top Bottom