Arama sonuçları: *

1. C

i5 9400f rx 580 li sisteme windows 11 kurulurmu

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarın ramini 16 gb yapmak ve psu nun fanından gelen sesi düzelttirmek için bilgisayarcıya gittik orda işte işlemleri hallettik termal macun falan yeniledik temizledik bilgisayarı açtık gayet iyiydi abi dedi windows 11 mi kurdun dedi bende evet dedim windows 10 a...
  2. C

Windows defender çekirdek yalıtımı

Merhaba arkadaşlar windows defenderda çekirdek yalıtımı adında bir ayarı var duyduğuma göre bilgisayarı yavaşlatıyormuş ve oyun performansını azaltıyormuş sizce açıkmı kalsın yoksa kapatıyımmı bilgisayarı düzgün kullanan biriyim hayatımda 1 kere virüs yedim oda bilgisayarla ilk tanıştığım...
  3. C

Xbox live oturumunuzu açamadık

Arkadaşlar merhaba xbox game pass aldım minecraft yükledim fakat verdiğim ss deki hatayı alıyorum nedir bunun çözümü bilgisayar güncel xbox ve microssoft store da oturumum açık lütfen yardım edin
  4. C

windows 11 mi 10 mu kurayım

merhaba yeni pc aldım kısaca özellikleri şunlar: sapphire rx 580 nitro+ modeli ekran kartı i5 9400f işlemci + stock fan corsair vengeance lpx 8 gb 3200 mhz cl 16 240gb ssd 2 tb harddisk kendim nt lite ile custom iso yapacağım. İnternette testlere baktığımda 1 2 fps fark oluyo bazen windows 11...
  5. C

windows 10 mu 11 kurayım

merhaba yeni bir bilgisayar aldım özellikler sapphire rx 580 nitro+/ i5 9400f + stock fan/ 8gb ram/ bütçe dar olduğu için böyle ortalama bir sistem topladım sizce windows 10 mu 11 mi kurayım sadece oyun oynayacağım oyun performansı hangisinde daha iyi olur aradığım özellikler şunlar iyi oyun...
  6. C

usb flash bellekten virüs bulaşırmı

Merhaba az önce format için bir usb bellek aldım hiç pc ye takmadım pc de virüs var bu yüzden format atıyorum şimdi flash belleği takınca virüs bulaşırsa sonrada format attıktan sonra flash bellekten bilgisayara geri geçerse diye tribe girdim öyle bir şey oluırmu sizce
  7. C

windows 10 mu 11 mi kurmalıyım

Merhaba bilgisayarıma format atmak istiyorum uzun süredir windows 11 kullanıyorum hiçbir hatayla karşılaşmadım şu an format atacağım ama windows 10 mu 11 mi kursam emin değilim windows 11 e biraz daha ısındım diyebiliriz görünüşü olsun kolaylığı olsun fakat yinede windows 10 mu kursam diye arada...
  8. C

Windows home mi pro mu

Merhaba bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat windows 10 home mi pro mu arasında kaldım oyun oynayıp video izleyeceğim ekstra ıvır zıvırlara ihtiyacım yok sizce home mi pro mu kurmalıyım donanımlarda daha az kullanım konusu olurmu mesela birinde az ram yiyip diyerinde çok ram yemesi gibi...
  9. C

Eset Tarayıcıdaki Sarı Çerçeveyi Kaldırma

Merhaba geçen günlerde eset indirdim sonrasında chrome ye girdiğimde en dış taraflarda bir çizgi var sarı kötü duruyo bunu nasıl kapatırım?
  10. C

Windows 7 superlite mı windows 10 superlite mı

merhaba abimin eski bi pc sini kardeşime bilgisayar yaptık ama çöp eski windows 10 kurulu arama yeri 5-10 saniyede açılıyo o yüzden bende ya windows 10 superlite yada windows 7 superlite kurayım dedim hangisi daha iyi olur pc özellikleri: işlemci intel core 2 duo e8400 3.00 ghz ram 2 gb ekran...
Top Bottom