Arama sonuçları: *

1. A

Windows'u boot edince hata alıyorum

Windows'u SSD'ye kurmuştum, Hackintosh kurulumu yapacağım için SSD'yi boşaltmam gerekiyordu, EaseUS Partition Master gibi bir uygulama kullanarak bütün Partition'ları hard diske kopyaladım. Hackintosh kurulumunu gerçekleştirdikten sonra HDD üzerinden Windows'u açmaya çalıştığımda fotoğraftaki...
  2. A

Windows'tan istemediğimiz özellikleri kaldırmamıza yarayan bir program vardı?

Windows ISO dosyasından istemediğimiz Windows özelliklerini kaldırabildiğimiz bir program hatırlıyorum ama adını asla hatırlayamıyorum, lütfen bilen biri varsa söylesin.
  3. A

Bilgisayara nasıl format atmalıyım?

Kuzenimin bilgisayarı yavaşladığı için format atmam gerekti fakat usb den temiz kurulum mu yapmalıyım yoksa ayarlardan sıfırlasam yeter mi? Aralarındaki fark nedir?
  4. A

En performanslı, akıcı ve hafif Windows 10 sürümü? (custom dahil)

Konu başlıkta yazıyor, yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca belki birileri de buradan faydalanabilir.
  5. A

Ram kullanımı yüksek gibi?

16GB RAM var ama ram kullanımı yüksek geldi bana, pek bilgim yok bu arada.
  6. A

"Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir."; Bilgisayarım otomatik güncelleme almıyor.

Windows Update ayarlarında sarı renkte bir yazıyla "Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir." yazısını gördüm ve içeriğine baktığımda otomatik güncelleştirmeler kapatılmıştı. Sonradan kendim güncelleştirmeleri kontrol ettiğimde bir çok güncelleştirme geldiğini gördüm. Otomatik...
  7. A

Windows 10 Home Single Language kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağım?

Eski bilgisayarıma Win 10 kurmak istiyorum ve Home SL sürümünün daha hafif olduğunu duydum. Normal Windows kurulumunu biliyorum fakat Win 10 Home SL nereden indireceğim bilemiyorum.
  8. A

Ses karıştırıcısında Ad Kullanılamıyor ifadesiyle bir ses sağlayıcısı var?

Arkadaşlar Windows ta ses düzeyi karıştırıcısını açıyorum ve orada kulaklığım, sistem sesleri ve Ad Kullanılamıyor başlıkları var. Kulaklık ve sistemi biliyorum da Ad Kullanılamıyor u tam anlayamadım.
Geri