Arama sonuçları: *

1. Efe D.

Windows Etkinleştirme hatası alıyorum

windows 10 enterprise Ltsc 2019 yükledim lakin böyle bir hata var ve gitmiyor sebebi nedir ? acil yardım lazım çünkü ltsc sürümünde lisans girilmezse pc kendini kapatıyor otomatik olarak 1688246184 @Forjest hocam yardımcı olabilir misin
  2. Efe D.

Windows 11 Akıcımı Nasıl acaba

Valorant oynayan biri olarak bazı kişiler hata akdiguni söylüyor pek fazla bir fps artidi olmadığı söyleniyor acaba yuklemelimiyim ne yapmam gerek win 11 hakkında fikirleriniz neler acaba
  3. Efe D.

WINDOWS 11 İYİMİ AKICIMI NASILDIR

Windows 11 mi yoksa windows 10 ????
  4. Efe D.

Windows 11 vs 10 hangisi daha iyi

Arkadaşlar merhaba windows 11 geçmeyi düşünüyorum 5 ekimde sizce daha fazla performans alırmiyım hangisi daha fazla fps verir acaba
  5. Efe D.

MICROSOFT STORE SILDIM NASIL HERI YUKLEYEBILIRIM

Microsoft store sildim yanlışlıkla nasıl geri yuklecegim acaba bir fikri olan varsa lütfen söylesin nvdia kontrol paneli yada intel kontrol paneli çalışmamaya acil yardım
  6. Efe D.

WİNDOWS HIZLANDIRICI TWEAK YADA SCRIPT LÜTFEN

Arkadaşlar elinizde script veya tweak uygulaması varsa ise yarayan paylasabilirmisiniz lutgen indirme link ile sjmdiden teşekkürler birde anlatın lutgen nasıl yapacağımızı
  7. Efe D.

En iyi performansı hangi modlu Windows verir?

Arkadaşlar lütfen ama lütfen ORJINAL DAHA IYI ONU KULLAN GIBI SEYLER YAZMAYIN ggos,Xtreme liteos,ghost spectre,reviod bunlardan hangisi daha iyi performans veriyor bu söylediğim modlanmis işletimdekiler
  8. Efe D.

EN İYİ WİNDOWS 10 MODLANMIŞ SÜRÜMÜ HANGİSİ

Arkadaşlar lütfen orjinal windows kullanın demeyin silerim ben buraya modlanlmis istiyorum orjinal kullanmak istemiyorum en iyi fps veren windows 10 kodlanmış hangisi ggos ,ghost spectre,revios,Xtreme liteos hangisi daha iyi fps verir lütfen cevap verin arada kaldım ghost spectre yükledim 21H1...
Geri