Arama sonuçları: *

1. Arda _TKGZ

İso dosyasını açılmıyor.

Arkadaşlar ben bir iso dosyası indirdim eskiden iso dosyasına birlikte aç yapıp dosya gezgini ile aç yapınca içini görebiliyodum fakat şimdi indirdiğim iso dosyasını birlikte aç yaptığımda dosya gezginini göremedim ve türe baktığımda Windows.iso.file olarak gösteriyor. iso dosyasını yanlış...
  2. Arda _TKGZ

Windows 10'dan windows 8'e geçince kasma

Arkadaşlar benim arkadaşımda AlpElwim 10 diye bi işletim sistemi vardı ve googlede bile kasıyodu fakat zula oynatıyodu ama ben win 8.1 yükledim zulada şimdi ana menüde mouse'u hareket ettirirken bile kasıyo. Bence driver fln olmadığından diye düşündüm ama bilmiyorum bilen varmı. Bide zulayı...
  3. Arda _TKGZ

Win8 kurduğum usb'yi sonradan depolama için kullanabilirmiyim ?

Ben win 10'dan win 8.1'e geçeceğim bende bi tane usb var onu kullanıcağım win 8.1 için. Win 8.1 kurduktan sonra usb'den Win 8.1 iso dosyasını silip depolama amaçlı kullanabilirmiyim. Çünkü rufus gibi programlarla kurulum oluyor. eğer sonra kullanamazsam üzülürüm
  4. Arda _TKGZ

Windows 10 Pro'dan Windows 8'e nasıl geçerim

Ben düşük sistemli bir laptop kullanıyorum, ve bende windows 10 pro keyi vardı format attırdım windows 10'du bende proya geçirdim ama pro'nun fazla ram kullanıdığını gördüm o yüzden nasıl windows 8'e yada 8.1'e geçerim. Eğer başka fikriniz varsa mesela windows 8 yerine windows 10 home kullan...
Top Bottom