Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Klasör açınca gri ekran olup kapanması

1-2 gündür pc de hangi klasörü açarsam açıyım 1 2 saniye açılıyor ve anında tam ekran olup ardından ekranı karartıp kapanıyor veya içindeki herhangi dosyaya tıklayamıyorum yine kapanıyor. Virüs olabilir desem bilgisayarda crack hiçbişey yok indirmedim windows 11 kullanıyorum. Geçen günde epic...
  2. DoğuamaBatı

Mac ile rufus win11 yazdırma

Hp victus aldım elimde şuan 1 adet mac var vr onun harici bi cihazım yok mac terminalden win11 iso yazdırmaya çalıştım fakat sonuç alamadım halen bilgisayar freedos gelicek nasıl bir yöntem izleyebilriim
  3. DoğuamaBatı

Windows 8 yazı fontu değiştirme

yazu tipi çok iğrenç hoşuma gitmedi okuyamıyorum neredeyse nereden değiştirecem bunu ve windows 10 daki yazı fontu ne (sabit olan) 1618169280 yokmu bir bilen bir anlayan
  4. DoğuamaBatı

Windows açılışta hata

şöyle bir hata alıyorum windowsu güncelledikten sonra gelmeye başladı
  5. DoğuamaBatı

Windows format sürümü

elimde format flah belleği var da 2 tane var birisi win 8 birisi win 10 hangisi hangisi nasıl anlayabilriim
  6. DoğuamaBatı

Bilgisayardaki Gereksiz Dosyaları silme!

Hergün mutlaka bir şeyler indiriyoruz yada internette sörf yapıyoruz bu yaptığımız işlemler pc tarafından kayda alınıyor bu kayıtlar zamanla pc de müthiş yer kaplıyor şimdi bu gereksiz kayıtları ortadan kaldırıp pc yi rahatlatalım Bigisayarımız zamanla kullandıkça şier ve ağırlaşır. Herkes ilk...
  7. DoğuamaBatı

Film indirme programi

Varmi bilgidiniz film indirme programi
Geri