Arama sonuçları: *

1. N

software protection platform sppsvc.exe

birileri merak edit googleden konuya ulaşabilir ne olduğunu yazayım dedim. windows 10 ile gelen yazılımın orjinal olup olmadığını kontrol eden servis. kapatmak için uğraşmayın kapatınca sağ alttaki windows etkinleştir yazısı geri geliyor
  2. N

windows 11 eksiklikleri

yeni bilgisayar aldı bir arkadaş win11 ile geldi 21h2 sürümü henüz güncelleme yapmadım windows10'a göre eksiklileri fazla gibi geldi gözüme. gorev çubuğuna sağ tiklayinca menuler geliyordu win 10'da gorev yoneticisini çoğunlukla ordan aciyordum klavye kullanmadan bunda sadece gorev çubuğu...
  3. N

windows hızlandırma gereksiz hizmetleri kapatma

windows 10 ve windows 11 hızlandırmak için gereksiz servisleri kapatabilirsiniz. bu şekilde bilgisayarınız daha hızlı ve oyunlarfa 3-5 te olsa fps artışı sağlayacaktır kendimde uyguladım ram kullanımı azaldı. cmd yönetici olarak açın Aşağıdaki satırları cmd ekranına yapıştırıp enter diyoruz...
  4. N

Modding bilgisayardaki program veya oyunun hangi dilde yazıldığını bununla öğrenin

https://www.pelock.com/articles/reverse-engineering-tools-review bilgisayarda hangi program veya oyunun hangi programlama diliyle yazıldığını detect it easy ile öğrenbilir ve üstelik crackleyebilirsiniz tabi bilgi istiyor crakleme konusu assmbly kodlarını bilmek gerekiyor. push, call vb...
Top Bottom