Arama sonuçları: *

1. R1xy

Bilgisayara bir dosya inmeye çalışdı

Öncelikle herkeze iyi forumlar. 10 dk önce pc başından kaltım ve içeri çay almaya gittim geldiğimde chrome de 3 adet sayfa açıktı ve fdm üzerinden pc ye bir şey inmeye çalışmış ama fdm buna izin vermemiş tahminimce biri bilgisayara bir şey indrimeye çalıştı. açılan sayfalar bunlar. Fakat msn...
  2. R1xy

Görev yönetcisindeki özgeçmiş nedir ne işe yarar?

pc ye yeni format atım ve bir kaç tane daha önce görmediğim gereğinden fazla ram yediğini düşünüdüğüm uygulamalar gözüküyor görev yöneticisinde bunlar nedin ne işe yarar ve eğer önemli bir işlevi yoksa kapatmayı tercih ederim ama kapattığım zaman restart attığımda geri geliyorlar
  3. R1xy

Pc de olan hataların sebebini nasıl ve nerden öğrenebilirim?

Öncelikle windows 11 kullanıyorum. bi 1-2 hafta önce pc ye format attım ve format attıktan sonra bilgisayarda daha önce olmayan şeyler olmaya başladı. Oyun içinde sık sık çökmeler, donmalar, görev yöneticisinde daha önce görmediğim ram yiyen programlar vs. hani ben formatta yanlış birşeymi...
  4. R1xy

YARDIM Windows 11 format atarken takıldı

Merhaba. Bilgisayara format arıyordum yukleme ekranı tamamlndiktan sonra USB yi çektim tekrar tekrar format ekranına gelmesin diye ama PC acilmasj gerekirken mavi bı ekrana attı aşağıda try again yazısı vardı USB yi tekrar takip enter diyip o yazıya bastım sonra pro series ekranında takıldı...
  5. R1xy

Yardım. Kurulum kapanmadan ônce temizleniyor hatası.

Herkes günaydın. Dün akşam 10-11 gibi bilgisayara format atacaktım hemde bilgisayarı Windows 11'e geçirecektim. İlk başta disk bulunamadı hatası aldım sonra onu yt den bakarak çözdüm. Ondan sonra Windowsu yükleme ekranı geldi bi 10-15 dk bekledikten sonra yüklenen yer %100 oldu ve evet hayırlı...
  6. R1xy

(ACİL) İndirilenler konum kullanılamıyor hatası

merhaba 1-2 saat önce indirişlenler klasörünü taşımaya çalışırken yanlışlıkla sildim sonrasında downloads şeklinde değişti adı ama hiçbirşekilde giremiyorum girmeye çalışıtğımda da bu hatayı veriyor bir kaç çözüme baktım web te ama işe yaramadı bunu eski haline döndermenin bir yolu varmı ?
Geri