Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Afterbunner çalışmıyor.

Afterbunner hiçbir değeri göstermiyor. Nasıl yapıcam. Rivaturner indirdim. Durduk yere böyle oldu hep kullanıyordum yoksa. Sebebi nedir ? Edit: Game Ready güncellemesi gelmiş ama güncellemedim.
  2. KasapBey

Win10 en iyi anti-virus programı nedir.

Eset 32 kullanıyorum. Ama gerçekten sağlıklı bir virüs programı arıyorum. En iyisi denilen varmıdır. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  3. KasapBey

Win11 22H2 önerir misiniz? ?

Bilgisayarıma güncelleme kısmında. win11 22h2 işareti geldi. Geçmeli miyim? Sistemi mi çok yer mi ? Win11 hala bug, hata vb. sorunlar var mı? Yoksa Windows 10 Pro da kalmamı mı önerirsiniz ?
  4. KasapBey

Xbox gamebar oyun kaydı almıyor.

XBox game bar ile son 1dk kaydı alıyorum. Ama bir oyunda almıyor. Eski bir oyun diye olabilirmi. Açma kapatma varmıdır. Oyun cs1.6
  5. KasapBey

Videolarda kullanılan fps vb. gösteren program.

Abdullah abi pc tanıtımı yaparken sol üstte yazılar var. İşlemci ısısı ekran kartı gücü vb. şeyler bunu nasıl yaparım? hangi program.
  6. KasapBey

Adobe acrobat reader Dc yazı yazamıyorum.

Adobe acrobat reader Dc ile yazı yazamıyorum. Yazı yazınca sanki üstte bişey varmışta onun altında kalıyor gibi oluyor. Bazı pdf edit sitelerinde yazı yazılmayan yerde başka yazı var ama ne siliniyor ne üstüne başka bişey geliyor. Bir türlü çözemedim. Resim aşağıda tıklayınca böyle oluyor.
Top Bottom