Arama sonuçları: *

1. KafasıMeşgul

Debian 10 Setup "Gettext-base (i386) paketi açılıyor"da kalıyor

Merhaba dün akşam konu açmıştım laptopa hiç linux yükleyemiyorum diye dün baya bi denedim ve debianın setupına geçebildim yazılım seç ve kur bölümünde "gettext-base (i386) paketi açılıyor"da kaldı ilerlemiyor ve laptopda donmadı mouse imleçi hareket ediyor ama hiçbir şekilde ilerlemiyor kurulum...
  2. KafasıMeşgul

Laptopuma hiçbir Linux dağıtımını Kuramıyorum

Laptopumda İntel Pentium M serisi bir işlemci var 1.60ghz ama ne yaptıysam yapayım bir türlü bi linux kuramadım Denediğim Linuxlar; Bodhi Linux,Debian,Linux Mint,Sparky Linux,Ubuntu Mate,Xubuntu Ve Tiny Core Linux Kurdum Sadece Tiny Core Linux Çalıştı Ama onunda görünümünü pek sevemedim hoşuma...
  3. KafasıMeşgul

Ubuntu mikrofonumdan Cızırtı geliyor ama mikrofon çalışıyor

arkadaşlar Ubuntuda normalde mikrofonum çalışıyordu bir gün ses gitti cızırtı vermeye başladı windowsda kullandığımda sesim gidiyor telefondada gidiyor ubuntu ile alakalı sanırım baya araştırdım ama bir çözüm bulamadım
  4. KafasıMeşgul

Ubuntudan EBA Canlı Derse Nasıl Girebilirim

Arkadaşlar Geçenlerde Deepin İndirdim bilgisayarıma sonra ubuntuya geçtim ama aklımda hep bi soru kalıyordu ebaya nasıl gireceğim diye nasıl girebilirim uygulama linux desteklemiyor zaten wine kuramadım bi türlü okuduğumda diğer forumlarda çalışmıyor demişlerdi winede başka bir çözümü varmıdır?
  5. KafasıMeşgul

Deepin linux AMD Sürücülerini Nerden Bulabilirim?

Arkadaşlar şuanda Windows 10 kullanıyorum Kısa Bir süre içinde linux deepine geçeceğim işlemcim amd ryzen 3 3200g bunlara uygun linux driverları bulamadım yardımcı olurmusunuz?
Top Bottom