Arama sonuçları: *

1. Forjest

Linux Mint 20.3 (una)+ Lmde Debian Final Released!

Linux Mint 20.3 (una)+ Lmde Debian Final Released! Güncelleme tarihi: 29 MART 2022 Linux işletim sistemi: Multilanguage (Çokludil) + Türkçe 32/64 bit. HAKKINDA Linux Mint 20.3 "Una” kod adlı Linux Mint 20.3’ün Xfce, Cinnamon ve MATE masaüstü ortamlarıyla hazırlanankalıpları indirilmek üzere...
  2. Forjest

Modding Linux tabanlı, yedekleme ve geri yükleme sistemleri [Açık kaynak Ücretsiz!]

Linux tabanlı, yedekleme ve geri yükleme sistemleri [Açık kaynak Ücretsiz!] 1- Rescuezilla | 2- Redorescue | 3- Clonezilla ( 1 ) RESCUEZİLLA 2.2 FİNAL Rescuezilla Linux tabanlı yedekleme sistemi / Yedek al,Geri yükle! " Windows,Mac,Linux Farketmez tamamını yedekler! Acronis,Aoemi Mantığı."...
  3. Forjest

Modding Windowsfx 11 Preview [ Windows klonu linux! ]

Windowsfx 11 Preview [ Windows klonu linux! ] Bilmeyen için! Linux işletim sistemidir. Windows'a aşinalık için yapılandırılmış tüm eksikliklerin giderilerek görsel bir sölen sunan yapıya sahiptir. Tek başına ya da windows yanına kurma özelliği mevcuttur. Usbdiske yazdırılan Windowssfx 11 işletim...
  4. Forjest

Linux işletim sistemleri ekran görüntüleriniz

Linux işletim sistemleri kullanıcıları, kullandıkları sistemle ilgili masaüstlerine ait ekran görüntülerini print ederek, buraya konu altına ekleyebilirler. Bu sayede de farklılıkları gözeterek masaüstü platformları, dağıtımlar v.d benzer şekildeki çeşitliliklerin oluşumlarıyla, kullanıcılara...
  5. Forjest

Debian 11 Bullseye Final Released!

Debian 11 Bullseye Final Released! Güncellenme tarihi: 15 Ağustos 2021 Hakkında “Bullseye” kod adını, Pixar’ın ünlü Toy Story serisindeki at karakterinden alan Debian 11 duyuruldu. Juliette Taka tarafından yaratılan Homeworld adlı yeni tema ile gelen yeni sürüm, 5.10 LTS Linux çekirdeği...
  6. Forjest

Solus Linux 4.3 Kde,Mate,Gnome,Budgie

Solus Linux 4.3 Kde,Mate,Gnome,Budgie OS Tipi: Linux Temel: Independent Kökeni: Ireland Mimari: x86_64 Dil: Multilanguage + Türkçe Masaüstü: Budgie, Gnome, Kde plasma, Mate Hakkında PiSi paket yöneticisinin çatallanmış bir versiyonu olan “eopkg” paket yöneticisini ve geliştirme ekibince...
  7. Forjest

Pop!_OS 21.04 Final Popüler Linux

Pop!_OS 21.04 Final Popüler Linux Kullanıcının işine odaklanmasına imkan vermek için çok az miktarda dağınıklığa sebep olacak şekilde tasarlanan, System76 tarafından geliştirilen, özel bir GNOME masaüstüne sahip ve Ubuntu tabanlı bir GNU/Linux dağıtımı olan Pop!_OS‘un, 21.04 sürümü duyuruldu...
  8. Forjest

İlledelinux Lxde 32-64 bit

İlledelinux Lxde 32-64 bit Güncellenme tarihi: 13 Haziran 2021 Çoklu dil + Türkçe | Taban: Debian buster | Mimari: 32 ve 64 bit iki farklı iso indirme linkleri
  9. Forjest

Modding Linux işletim sistemi ekran görüntüleriniz?

Linux işletim sistemi ekran görüntüleriniz? Giriş: Linux işletim sistemleri kullanıcıları, kullandıkları dağıtımla ilgili olarak, masaüstü ekran görüntüleriniz sayfa altına ekleyerek, hepimizin ve diğer linux kullanıcısı üye arkadaşlarımıza da, bu sayede ulaşmış oluruz. Eklenecek olan ekran...
  10. Forjest

Linux dağıtımlarım 2021

Linux dağıtımlarım 2021 Derli toplu olması ve erişim kolaylığının sağlanması maksadıyla, kendi özelleştirdiğim linux dağıtımlarının hepsi tek çatı altında toplanmıştır. Yenilenme ve güncellemelerde aynı şekilde listeye ayrıca bu sayfa altından,güncellenmiş olan çalışmalar ilave edilecektir. "...
  11. Forjest

Eski Laptop,Masaüstü Bilgisayarlar için En Hızlı Linux Sistemleri 2021

Eski Laptop,Masaüstü Bilgisayarlar için En Hızlı Linux Sistemleri 2021 Güncellenme tarihi: 9 Haziran 2021 1 - LUBUNTU LINUX Donanım kaynaklarını neredeyse hiç tüketmeden kullanan geçmişten bilinen en iyi linux distrolarındandır. Kurulum sonunda Media,ofis,açık kaynak sürücülerle herşeyi...
  12. Forjest

GeckoLinux 153.210608

GeckoLinux 153.210608 Güncellenme tarihi: 9 Haziran 2021 Hakkında ? openSUSE‘ye dayalı olarak üretilen GeckoLinux’un masaüstüne kurulumu ve kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmış 153.210608 sürümü duyuruldu. Bir dizi yeni özelliğe sahip olan yeni sürümde, Btrfs artık varsayılan dosya sistemi...
  13. Forjest

Arch Linux En Kolay Kurulum Yöntemleri

Arch Linux En Kolay Kurulum Yöntemleri Giriş: Bilindiği üzere, saf arch linux kurulumları, terminal üzerinden ancak kurulabilmekte olduğundan ötürü, işleri kolaylaştıran bir kaç tane gui arayüze sahip calamares kurucuyu, bünyesinde barındıran üç farklı temel mantıkları aynı olan. Saf yalın arch...
  14. Forjest

MacOSX Benzeri Linux işletim sistemleri 2022

MacOSX Benzeri Linux işletim sistemleri 2022 Şu an internet dünyasında en yaygın olarak MacOSX benzeri işletim sistemleri olarak tercih edilen Popüler MacOS benzeri Linux işletim sistemlerini sizler için bir araya getirdim. Amaç Derli toplu hepsi bir arada olsun aranıldığında ve erişiminde...
  15. Forjest

Android işletim sistemleri laptop, masaüstü pc'ler için

Android işletim sistemleri laptop, masaüstü pc'ler için PRIMEOS | PHOENIX OS | BLISS OS | ANDROID OS | FYDEOS 1- PRIMEOS Internet üzerinde son zamanlarda adından çok bahsettiren popüler android yazılım geliştiricileri çözüm platformu "xda-developers" tarafından geliştirilen ve geliştirmeye...
  16. Forjest

Linux tabanlı ücretsiz olan, işletim sistemleri yedekleme araçları 2021

Linux tabanlı ücretsiz olan, işletim sistemleri yedekleme araçları 2021 Açıklamalarım: Linux tabanlı işletim sistemlerinizi yedeklemenizi sağlayan, acronis,aomei vb uygulamaların yaptığı bir çok işlemi bu uygulamalarla rahat bir şekilde ücretsiz olarak yapabilirsiniz. iso dosyalarını indirip...
  17. Forjest

Linuxfx 10.8.2 Cinnamon KDE Windows10 Klonu Linux

Linuxfx 10.8.2 Cinnamon KDE Windows10 Klonu Linux İşletim Sistemi Türü: Linux İşletim sistemi. Temel: Debian, Ubuntu i386/x64. Kökeni: Brazil Mimari: x64 Efi legacy install. Masaüstü: Cinnamon / KDE | Multilanguage + Türkçe Genel bilgilendirme Bu linux dağıtımı windows 10 işletim sisteminin...
  18. Forjest

Xubuntu 16.04.1 Lts Customized X64 Bit Türkçe

Xubuntu 16.04.1 Lts Customized X64 Bit Türkçe Temel: Xubuntu 16.04.1 LTS (Long term support) uzun süreli destek. Masaüstü: xfce desktop | Dil: Multilanguage (Çokludil) + Türkçe | Mimari: x64 Bit. Hakkında Internet Araçları: Chromium,Skype,Spotify,Steam,UGet,qBitorrent Media Araçları...
  19. Forjest

Ubuntu XFCE x64 Multilanguage Türkçe

Ubuntu XFCE x64 Multilanguage Türkçe Desktop: XFCE Kernel: 5.4.0.42 Stable kernel Dil: Multilanguage / Türkçe Mimari : x86_x64 bit. Xubuntu 18.04.4 lts long term support amd64 bit iso. Ekran görüntüleri: Hakkında Xfce masaüstü x64 bit ekstra sistem bileşen ve paketlerin tamamı dahil edildi...
  20. Forjest

Winbuntu 2021.6 Multilangugage - Turkish

Winbuntu 2021.6 Multilangugage - Turkish Kişisel,günlük işler veya bireysel,Windows’tan,Linux’e geçişte kolaylık sağlaması düşüncesiyle tarafımdan hazırlanan görsel linux işletim sistemidir. Güncellenme tarihi: 27 Haziran 2021 Winbuntu ekran görüntüleri Hakkında Google chrome, Anydesk uzak...
Top Bottom