Arama sonuçları: *

1. ARDACD

Mue tab hızlı linkler ana ekranda yok

Demin Microsoft Edge tarayıcısına geçtim ve şimdilik güzel. Bazı kaynaklarda Mue Tab isimli yeni sekme eklentisini gördüm ve kurdum. Bu da epey performanslı ama eklediğim hızlı linkler ana sayfada gözükmüyor. Ayarlarım;
  2. ARDACD

Yavaş indirme için IDM vs XDM?

Selam. Ben bu archive.org vb. yavaş indirme hızlarına sahip siteler için bir indirme yöneticisi yüklemek istiyorum Windows bilgisayarıma ama ne kursam emin olamadım. Benim için ücretsiz ve kasmayan bir şey olması yeterli. Ne önerirsiziniz?
  3. ARDACD

Bir ISO dosyasını nasıl "yüksek sıkıştırılmış" haline getirebilirim?

Selam. Ben bir modifiyeli Windows 10 LTSC 2019 projesi üzerinde çalışıyorum ve hem klasik LTSB ve LTSC'leri hem OgnitorenKs'i hem Ghost Spectre'yi çok rahat tokatlayacak şekilde yaptım. Yaparken ReviOS'un komutlarından yararlandım ama %85'i bana ait. Neyse konumuz bu değil şu an bu ISO 4.10GB...
  4. ARDACD

Elimdeki ISO doğru ChromiumOS ISO'su mu?

Selam internetten ChromiumOS olarak adlandırılan bir ISO dosyası buldum ve ben bu tarz ilginç işletim sistemlerini denemeyi seven bir insan olarak sistemime dualboot yapmayı veya en azından USB üzerinden bu işletim sistemini kullanmayı isterim fakat şöyle bir şüphem var bu size paylaşacağım ISO...
  5. ARDACD

Firefox Nightly vs Developer vs Aurora

Selam şu an Brave kullanıyorum ama tekrar Firefox geçmek istedim nedense. Neyse sizce aşağıdaki Firefox'lardan hangisini yükleyeyim bana göre sayfa açılış hızı ve tarayıcı geneli performans en önemlisi tabii bir de arayüz görüntüsü. -Firefox Developer Edition. -Firefox Nightly. -Firefox Aurora...
Geri