Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Video Düzenleyebileceğim AI Önerisi

Mesela bir manzara videosu var diyelim. Var olan bir nesneyi video boyunca silmek veya değiştirmek istiyoruz. Önerebileceğiniz bir AI var mı?
  2. Furkan Karagülle

Güvenli ve Hızlı VPN Uzantısı Önerisi

Birkaç farklı siteye giriş için VPN arayışındayım. Hızlı, güvenilir olması iyi olacaktır.
  3. Furkan Karagülle

Fotoğrafı Kısa Bir Link Haline Nasıl Getirebiliriz?

Instagram hesabımın profilinde ilgi alanlarımdan oluşan kendi tasarladığım bir görseli link olacak şekilde kalite kaybı olmadan paylaşmak istiyorum. Hangi siteden link oluşturmamı önerirsiniz veya önerdiğiniz başka bir yazılım var mı?
  4. Furkan Karagülle

Linux Mint vs Windows 8.1

Ortak kullanılan eski bir laptop var. Windows 8.1'de akıcı çalışıyor ancak Windows 10 Home Single Language kurulu. Olabildiğince arındırılmış olmasına rağmen 720p YouTube videosunda kasabiliyor. Linux dağıtımlarından birini kurmak istiyorum. Mint, Windows 8.1'e göre daha hafif midir? Not...
  5. Furkan Karagülle

SHAREit Dosya Aktarımında Fazladan Depolama Alanı Kullanımı

Android cihazımdan Windows cihazıma toplam 3.11 GB boyutunda birkaç dosya paylaşımında bulundum. Dosyaların birisi ortadan kayboldu ancak depolama alanından fazladan yer eksildi. Bu bağlamda iki tane sorum olacak. - Depolama alanından neden fazla kullanıldı? - Dosya neden görünmüyor ve hata...
  6. Furkan Karagülle

PDF Okuyucu Önerebilir Misiniz?

Yüzlerce PDF kitaba sahibim ve Adobe Acrobat Reader DC üzerinden okuyorum. Hem PC hem de Android için daha kullanışlı, sade, basit ve siyah teması olan PDF okuyucu önerebilir misiniz? Daha çok telefondan okuyacağım.
  7. Furkan Karagülle

Mega NZ İki Kat Alan Kaplıyor!

Mediafire'a güvenemeyen arkadaşım Mega NZ'den 3 GB boyutunda bir dosya paylaştı benimle. Mega içerisinde indirilirken ve bilgisayara indirirken 6 GB yer kapladı. Fazladan 3 GB nereye gitti? Çözemedim bir türlü. Sistem dosyalarını didik didik taradım ama fazlalık dosyayı bulamadım. Yardımcı olur...
  8. Furkan Karagülle

Yazılım İçin Alınabilecek En Ucuz Bilgisayar Nedir?

Tahminimce orta düzey yazılım için 8 GB RAM, 4 çekirdeğe ve dahili grafiğe sahip bir işlemci yeterli olacaktır. (Laptop) Sizin düşünceleriniz neler?
  9. Furkan Karagülle

CPU-Z Nereden Nasıl İndirilir?

https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Şöyle bir sitede kendisini buldum. Orijinal kendi sitesi midir? Nerden indirmeliyim? (Kurulum . İngilizce veya ZIP . İngilizce) Bilen birisi el atarsa minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.
  10. Furkan Karagülle

Hangi Tarayıcıyı Severek Kullanıyorsunuz? Düşüncelerinizi Paylaşınız. [Anket]

Ben, mobilde de bilgisayarda da hep ''Google Chrome'' kullanıyorum. Şuana kadar hep bu tarayıcıyı kullandığım için değiştirmek istemiyorum ve diğer tarayıcılar bana garip geliyor.
  11. Furkan Karagülle

Fotoğrafları nasıl tarihe göre sıralarım?

Bir takım fotoğraflar var (400 adet) ve ben bunları tarihe göre sıralayıp fotoğraf (1) fotoğraf (2) gibi sıralanmasını istemiştim. ctrl + a yaparak hepsini seçtim ve sıralandırma saçma sapan bişey oldu fotoğraf (618) gibi. Nasıl istediğim gibi sıralayabilirim yardımcı olun lütfen. 1603383649 up up!
  12. Furkan Karagülle

ekran kısma programı

dostlar bilgisayarın ekran parlaklığı çok yüksek ve gözümü alıyor hangi uygulamayla parlaklığı kısabilirim
Geri