Arama sonuçları: *

1. Ali_

Amd radeon software açılmıyor ,hata veriyor .

Radeon softwareyi açtığımda bu çıkıyor
  2. Ali_

Opera gx in reklam engelleyicisinden başka reklam engelleiyici kullanmalımıyım?

Arkadaşlar opera gx kullanmaktayım,ve reklam engelleyicisinide kullanıyorum.Opera gx'in reklam engelleyicisinden daha iyi olan bir reklam engelleyici varmı kullanmam gereken ne diyorsunuz, bunumu kullanayım başka bir reklam engelleyicimi?
  3. Ali_

amd sofware anlık görüntü tekrarı hakkında yardım.

Valorant oynarken sofwareden görüntü tekrarını açtım öyle oynuyorum.güzelde çalışıyor fakat videoları telefona attığımda izlerken çok dona dona izleniyor ama pc de izlerken böyle bir sorun olmuyor.
  4. Ali_

amd radeon software görüntü tekrarı

Bu ayarı bu rehbere https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-ekran-kartlarinin-bilinmeyen-oezelligi.247871/ dayanarak açtım demin baya fps düşürdüğünü farkettim fakat bu benim için sıkıntı değil çünkü monitör 75 hz yani 200 ile 75 fpsin bir farkı yok benim için sorucağım şudur bu ayar sürekli...
  5. Ali_

MSİ Afterburner hata veriyor.

arkadaşlar dün ingilizce bir yazı çıktı karşıma rivatunner falan birşeyler indir yazıyor idi. bende hayır dedim ve hep şu uyarıyı alıyorum oyunda osd ekranı düzgün çalışmıyor bu yüzden ne yapmalıyım tekrar karşıma çıkarsa indir diycem ama çıkmıyor işte.
  6. Ali_

winrar ı kullanmak istediğimde bunlar çıkıyor.

koduğum resimlerdekiler çıkıor deneme süresi bitmiş diyor kullanamayacakmıyım yani?
Top Bottom