Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Armoury Crate (asus) kullananlar bunu kontrol etsin

Son zamanlarda PC'mde bir süreden sonra sürekli yetersiz RAM hataları alıyordum ve programlar ve oyunlar çöküyordu. Birkaç saatlik bir araştırmadan sonra sorunun kaynağı belli oldu. LightingService.exe (ASUS Armoury Crate'in RGB LED ışıklandırma kontrolü için kullandığı bir uygulama) 1 milyon...
  2. RTX3070

Google arama SEO poisoning durumu gittikçe kötüye gidiyor

Şu anda ne ararsanız arayın bu garip uzantılı ve başlıklı sitelerden görebilirsiniz. Bunlar bir süredir vardı ancak şu an Google'da çok popüler bir şey aramazsam neredeyse aradığımı bulamıyorum. Bu siteler Google'ın filtrelerini geçmek için yönlendirme gibi çeşitli hileler kullanıyorlar...
  3. RTX3070

Armoury Crate'in kapanma sorunu son güncellemeyle düzeldi

Bildiğiniz gibi son birkaç haftadır Armoury Crate güncellemeden sonra Türkçe dilinde açılırken geri kapanıyordu. Asus desteğine yazdım ve sağ olsunlar ilgilendiler, son güncellemeyle bu sorunun düzeldiğini söylediler. Şu an Armoury Crate Uninstall Tool (bu konumda nasıl kullanılacağı...
  4. RTX3070

Armoury Crate uygulamasında ekran kartının gözükmeme sorununun çözümü!

Bu sorunu aylardır yaşıyordum ve internette 1 çözüm bile bulamadım. Bugün denediğim bir şey işe yaradı, buraya yazacağım böylece sizin denemenize gerek kalmayacak. Öncelikle bu sayfaya gidin: https://www.asus.com/us/supportonly/Armoury%20Crate/HelpDesk_Download/ Ardından işletim sisteminizi...
  5. RTX3070

Steam Idle Master güvenilir mi?

Uygulamayı VAC olmayan oyunlarda kart düşürmek için kullanmak istiyorum. Güvenilir midir, başıma bela açar mı? 3 senedir güncellenmiyormuş yakın zamanda kullanan oldu mu?
  6. RTX3070

DA Forum kullandığı tarayıcıyı seçiyor! [2021 Haziran]

Evet biliyorum bu konulardan açıldı ancak Opera çok kullanılıyordu ardından birkaç güvenlik sorunu vs yüzünden kullanıcısı azaldı. Edge'de dikey sekmeler filan da var artık yani tarayıcılarda bir değişiklik söz konusu. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben Chrome ve Edge kullanıyorum ama...
  7. RTX3070

ROG Strix kartlardan çıkan CD'de Google Toolbar var...

Evet... CD'lerin ne kadar eskide kaldığı hakkında şikayet ediyorduk, kim CD kullanıyor diyorduk ki bu CD'ler hakkında başka bir olay buldum. Evet, yanlış görmüyorsunuz. İçerikler bölümünde gerçekten Google Toolbar var. Bu kartı yeni almadım 10 ay filan oldu ancak bu CD'ye hiç dikkatlice...
  8. RTX3070

Forumda ara sıra çıkan pop-up engelleyici uyarısı

Bende pop-up blocker var ve bazen forumda da engelliyor şöyle: Tarayıcımda herhangi bir arka kapı veya virüs yok ve forumda görünür bir pop-up yok, bu neyi engelliyor yani?
  9. RTX3070

Reklam engelleyici kullanıyor musunuz?

Bazı kişiler site yapımcılarına destek olması için kullanmamayı tercih ediyor. Ben kullanıyorum. Siz kullanıyor musunuz?
  10. RTX3070

Premiere Pro unsupported video driver

Sizde de böyle bir şey çıkıyor mu? Game Ready sürücüsünü kullanıyorum.
  11. RTX3070

Discord'un gizlilik açıklama sayfasındaki şüpheli cümleler

Bunu okuyan kişilerin neredeyse hepsi Discord kullanıyordur ve aranızda Whatsapp kullanan da kesin vardır. Hatta belki okuyanların birçoğu Whatsapp'ın politikası yüzünden başka iletişim uygulamalarına geçmiştir. Peki en sık kullandığımız iletişim uygulamasının da aynı belki de daha beter...
  12. RTX3070

ARK Mobile oynayabileceğim güvenli emulator önerisi

ARK Mobile oynatacak güvenli emulator önerisi istiyorum. Gameloop gibi öneriler yapmayın içinde crypto miner bulunmuş ve zaten tencent'e güvenmem ben. Vmware'ye Android-x86 9.0 kursam nasıl olur mesela?
  13. RTX3070

AdBlock Plus vs uBlock Origin

Adblock Plus'ı uzun bir süre kullanıyorum ama artık bazı reklamları engelle(ye)miyor. uBlock Origin'e geçmeyi düşünüyorum. Hangisini tercih ediyorsunuz?
  14. RTX3070

Dragon Center'ı açmadan nasıl OC ayarını sıfırlayabilirim?

Dragon Center kadar kötü OC kabiliyeti olan uygulama görmedim, 4400'e ayarladım ancak 4400'den üste çıktı ve sistem kapandı doğal olarak. Asıl sorun ise Dragon Center açılır açılmaz bunu uygulayacak yani değiştiremeyeceğim. Hatta güvenli modda sistemi açıp başlangıçtan kaldırmak zorunda kaldım...
  15. RTX3070

Revo Uninstaller güvenli mi?

Dragon Center'ı çok kötüleyen olmuş ben de tamamen silip sistem sıcaklığına ve ağ performansına bakmak istiyorum. İşimi görür mü ve güvenli mi?
  16. RTX3070

Wav'ı MP3'e dönüştüren uygulama önerisi

TTS kullanıyorum, o da wav'a yazınca render yaparken 25-30 tane wav dosyası oluyor ve bunlar yüzünden çok yavaş bir render süresi alıyorum. wav'ı MP3'e dönüştürecek güzel bir program var mı? Audacity işe yarar mı mesela?
Top Bottom