Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

x uygulamasını kulaklıktan y uygulamasını monitörün hoparlörüne yansıtma

arkadaşlar örneğin google ı 1. monitöre spotify'ı 2.monitörün hoparlörüne discordu da kulaklığa vermenin bir yolu var mı discord kolay ama diğerlerini nasıl yaparım acaba ?
  2. TeknoPiyon

WhatsApp Aero'ya WhatsApp sohbetlerini aktarma

Arkadaşlar WhatsApp Aero'ya nedense WhatsApp de yedeklediğim mesajları aktaramıyorum bunun bir yolu var mı acaba?
  3. TeknoPiyon

TC kimlik numarasının ilk 8 hanesini bulma programı yapma

Arkadaşlar pythonla arkadaşlarımla girdiğim iddia sonucu son 3 hanelerini söyledikleri tc lerinin ilk 8 hanesini nasıl bulurum bunu nasıl kodlayabilirim ?
  4. TeknoPiyon

Bilgisayar üzerinde bulunan admin şifresi nasil kaldirilir

Arkadaşlar tarih ve saat degistirmem gerekiyor sifre istiyor ve bilmiyorum bunu biostan kaldirma sansim varmi sifreyi cunku hicbirs yapamıyorum pc uzerinden kendime ait
  5. TeknoPiyon

Aida64 regedit dosyalarını silme

arkadaşlar aida64 sürem doldu temiz kurulum yapmama rağmen iobit kullanmama rağmen silinmiyo sanırım regedit dosyalarını silmem gerekiyor nasıl yaparım ?
  6. TeknoPiyon

Aida64 Trial Version bitince napıyosunuz ?

arkadaşlar aida64 extreme deneme versionum bitti napcamı şaşırdım raport çıkarmam gerekiyor yapamıyorum alternatif uygulama varmı yada napmalıyım
  7. TeknoPiyon

OBS siyah ekran sorunu (Çözüldü)

arkadaşlar obs de ekran yakalama seçeneğini seçtiğimde ekran simsiyah oluyo obs de bunun sebebi nedir laptop kullanıyorum
  8. TeknoPiyon

Msi AfterBurner ile ne Yapabilirim

abi ben pc ye msi after burner yükledim stat uygulamasınıda yükledim fakat abdullah abinin videolarındaki gibi sol üstte gpu falan onları göremiyorum nasıl açıcam bilgisayarımın aniden kapanmasınının sebebini bulucam bu sayede
  9. TeknoPiyon

Profesyonel Video editleme programı

Merhaba arkadaşlar ben twitchde yayın açmaya başlıcam ve yayınlarımdan alıcağım videoları kaliteli birşekilde editleyebilceğim kliplerimi sorunsuz kurgulayabiliceğim bir program arıyorum ücret konusunda sonsuzum bu yüzden sizden yardım istiyorum premiere dışında bildiğiniz var mı
Top Bottom