Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

En İyi Navigasyon Hangisi?

Merhaba, En iyi navigasyon uygulaması hangisi? Google Haritalarda bir kere yolu gereksiz uzatmıştı, yandex de bazı adresleri bulmuyor. Sizce hangisi iyi ya da bildiğiniz var mı?
  2. smithblacksmith

Windows 10 Son Sürüm Şifre Kaldırma

Merhaba, Arkadaşlar Windows 10 açılınca sürekli şifre girmek zorunda kalıyorum, bunu nasıl kaldırabilirim? Ben "aç- kapat" tuşuna basınca başka hiç bişeye basmadan direkt masaüstümü görmek istiyorum. Eskiden Windows 7, XP, Vista gibi sürümlerde böyleydi.
  3. smithblacksmith

Video Editleme Programı Önerileriniz?

Merhaba, Arkadaşlar bir oyun videosu çektim, yazılar yazarak anlatım yapacağım video içerisinde aynı zamanda basit olmasını rica ediyorum. Hangi programı önerirsiniz? Ücretsiz olursa sevinirim.
  4. smithblacksmith

Uygulamaları Virüssüz Bir Şekilde Nasıl İndirebilirim?

Merhaba, Oyunları hep para ile satın alıyorum insanlar korsana olumsuz baktıkları için fakat uygulamaları almaya güç yetmiyor, her birini satın almaya kalksak maaşı bırakırız, o yüzden Aşağıdaki uygulamaları ücretsiz ya da ucuz bir şekilde kullanmamın bir yolu var mı? Virüssüz olursa sevinirim...
  5. smithblacksmith

Windows Format Sonrası Otomatik İşlem Yapma?

Merhaba, Arkadaşlar bilgisayara arada bir format atıyorum fakat her defasında tema rengini değiştir, mouse imlecini değiştir, masaüstüne ikonları ekle vs. uğraşmak istemiyorum. Bunu otomatik bir şekilde yapacak .bat tarzı bişey yapabilir miyiz?
  6. smithblacksmith

Windows 10 simgeleri nasıl gizlerim?

Merhaba, Ben aşağıdaki görev çubuğunda görünmesini istemediğim uygulamaları nasıl gizlerim? Bu aşağıdaki kısma nasıl uygulama ekleyebilirim? Mesela ses OBS ile ekran kaydederken görev çubuğunda gözükmesin yanlışlıkla kapatabilirim, Bu alttaki "gizli simgeler" kısmına nasıl eklerim?
  7. smithblacksmith

Bu sistemde nelere OC yapılabilir?

ASUS TUF OC GTX 1650 SUPER 4 GB. Intel Core i3 10100F. Crucial Ballistix 8 GB RAM 2666Mhz Crucial 480 GB SSD BX500. ASUS H410 M V3 anakart. Xigmatek sirocon III Rainbow fanlı temperli kasa 600W 80.
Geri