Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Microsoft .NET Framework hatası batman

Oyunu başlatma ekranında bu hata ile karşılaşıyorum 1678623055 https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=35 Bu siteden indirin kurulumu yapın çözülüyor. NVIDIA kartlar için PhysX indirmek gerekiyor anladığım kadarıyla ama siz yine de verdiğim siteyi deneyin. Steam dosya...
  2. Samaeldrazi

libreoffice slayt sunumu nerden yapılıyor

başlık
  3. Samaeldrazi

Discordda neden böyle bir sorun ile karşılaşıyorum

Bu sste görüken kanalları sildim ama bende hala böyle gözüküyor başka bir hesapta böyle gözüküyor
  4. Samaeldrazi

Discord rolün adını değiştirip kaydediyorum sıfırlanıyor

Discord ben rol yaparken rollerin yerini dağıtıyor şuan "Polis departmanı" rolünü alta taşıyorum kaydediyorum tekrar yukarı çıkıyor saatlerdir aynısı adını vsde değişemiyorum. Discord.Alpxx.drazi#5123
  5. Samaeldrazi

Discordda bu şekili nasıl yapıcam

Bunu kendi hesabımdan çektim eskiden yapmayı biliyodum şimdi unuttum bunu nasıl yapıcaz
  6. Samaeldrazi

Discord botlarından anlayan bakabilir mi

Bağladığım vdsin loglarını bir odaya aktaracak bir bot var mı biri oyunda /i 3452 yazdıysa bunu discordda seçtiğim odaya gösterecek bir bot
  7. Samaeldrazi

Discord nitro nasıl alırım

Bir method var mı ayrıca epic games önermeyin bu hesapta nitro kullandım.Method,yöntemi,uygulama,generator vs böyle bir konu yasak ise silebilirsiniz
  8. Samaeldrazi

Idle master bu sorunu alıyorum

Sorunu ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor ve hangi oyunlar en değerli kartları veriyor
  9. Samaeldrazi

Steam IDLE Master Nasıl Kullanılıyor?

İlk başta Idle masterdan kart düşürdüm şimdi oyunlara sadece saat kasıyor nasıl teker teker oyunlara kart kasacağım
  10. Samaeldrazi

Opera GX arama kutusuna bir şey yazınca siyah çizgi çıkıyor

Operada arama kutuna bir şey yazınca siyah bir sansür çizgisi atıyor nasıl düzelteceğim
  11. Samaeldrazi

Snapchat pcye oluyor mu

Snapchat pcye kurabilir miyim
  12. Samaeldrazi

Yazılımda aylık kaç lira kazanabilirim

Evden çalışıp ayda kaç tl gelir elde edebilirim 10 ayda 1000tl maaşla çalışıp 1 ayda 10.000 tl maaşla çalışmak var
  13. Samaeldrazi

Discordda belli bir saat içerisinde bir kanaldaki otomatik olarak silicek bir bot var mı

Ben bir discord açıcam ve bilgilerin sızmasını istemiyorum o yüzden belirlediğim bir saat içerisinde kanaldaki bütün mesajları silicek bir bot arıyorum
Top Bottom