Arama sonuçları: *

1. -Akın Taşkan-

Veri Tabanı Oluşturmak İstiyorum

Yazdığım programda girdiğim kelimeyi bir listeye dahil ediyorum. Daha sonra girdiğim tüm kelimeleri listede alfabetik olarak sıralamasını istiyorum. Bunda sorunum yok ama programı kapatıp tekrar açınca bu bilgilerin kalmasını istiyorum. Lakin elbetteki siliniyor, hafızasına bunları kaydetmiyor...
  2. -Akın Taşkan-

Windows 7'de iso yazdırma uygulaması önerisi

Windows 7 bilgisayarıma Linuks mint yükleyeceğim ama iso'yu yazdırmak için program bulamadım. Hep kullandığım rufus 8 ve üstünde çalışıyormuş başka ne önerirsiniz?
  3. -Akın Taşkan-

PNG dosyalarını nasıl EPUB yaparım?

Online çeviriciler ile yapamadım yardımcı olabilecek var mı?
  4. -Akın Taşkan-

C# Windows Form Uyglaması Çalıştırıldığında Microsoft Defender SmartScreen Açılıyor

C# Form uygulamasında yaptığım programı arkadaşıma attığımda "Microsoft Defender SmartScreen tanınmayan bir uygulamanın başlamasını engelledi. Bu uygulamayı çalıştırmak bilgisayarınızın güvenliğini tehlikeye sokabilir" diyor. Ben bunu internette yayınlayacağım millet kıllanmaz mı? Nasıl bunun...
  5. -Akın Taşkan-

C# Liste İçindeki Bir Elemanın Kaçıncı Sırada Olduğunu Bulma

Bir liste var. İçinde "Ali", "Mehmet, "Ayşe" var diyelim. Burada "Mehmet"in kaçıncı sırada olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  6. -Akın Taşkan-

C# 5 rastgele oluşan sayının değerini kontrol etme

Şimdi zar pokeri oyunu yazıyorum. 5 zar var her zar için 6 olasılık var. Olabilecekler: 5 benzer 4 benzer Tam ev 6'ya düz 5'e düz 3 benzer döper per 5 benzemez 9 farklı sonuç olabilir. Şimdi ben şöyle düşündüm: z1, z2, z3, z4, z5 zarların değeri ( zar1 zar2 yani) if (z1 == z2) // 5 benzer...
  7. -Akın Taşkan-

Eski sözleri anlaşılmayan taş plakları nasıl düzeltebiliriz?

Arkadaşlar biliyorsunuz taş plaklarda sözler pek anlaşılmıyor bunu nasıl düzeltebiliriz? Sözleri anlasam yeter vallahi. Mesela bu videoda Atatürk'ün ses kaydı çok güzel bir şekilde restore edilip temizlenmiş.
Geri