Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Twitch 1080P'de yayın donuyor

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom 24 Mbps internet kullanıyorum. Twitch'te başka PC'de 1080p açınca bir şey olmuyor fakat kendi PC'mde 1080p açınca yayın sürekli donuyor. 720P'de sıkıntı yok. Sadece 1080P'de yaşıyorum bu sorunu. Twitch uygulamasından açınca ses gitmiyor ama görüntü drop yiyor...
  2. Fatieh

Kaspersky Security Cloud Free indirince lisans satın al diyor.

Kaspersky Security Cloud'un deneme sürümünü kullanıyordum. Normalde sonradan Free versiyona geçmesi lazım. Fakat bende lisans satın al diyor ekran öyle kalıyor ne yapmalıyım?
  3. Fatieh

Twitch Recap 2020 maili gelmedi.

Herkes paylaşıyor fakat bana gelmedi. Bütün maillerime baktım fakat yok. Nereden bakabilirim?
  4. Fatieh

Sanal makinede MEMZ Virüsünü test edeceğim bilgisayarıma bir şey olur mu?

VirtualBox ta MEMZ virüsünü deneyeceğim bilgisayarıma bir şey olur mu?
  5. Fatieh

Ücretsiz Antivirüs önerisi

Şu ana kadar deneme sürümünde Kaspersky Total Security kullandım fakat deneme süresi bitti Bana ücretsiz antivirüs önerebilir misiniz?
  6. Fatieh

Kaspersky Total Security lisanssız kullansam sıkıntı olur mu?

Kaspersky Total Security deneme bitti şuan lisanssız böyle kullansam sıkıntı olur mu? Yine koruma yapar mı? 1601227078 Galiba veritabanını lisanssız güncellemediği için en güncel tehditleri algılamıyor
  7. Fatieh

Nvidia Broadcast'i nasıl kullanabilirim?

Ben bu programı kurdum fakat ben nasıl kayıt alacağım bu programdan? Kameraya çeşitli efektler verdim fakat nasıl obs e falan ekleyeceğim?
  8. Fatieh

Antivirüs önerileriniz

Bu forumda genellikle kaspersky öneriyorlar ve şuan kullanıyorum fakat daha iyi antivirüsler var mıdır? Ayrıca ücretsiz deneme biteceği için özellikleri sınırlandırılacakmış Kaspersky ın sitesinde 300 küsür tl olan abonelik ucuza satılıyor hemde 1 yıllık bunlar gerçek midir alınır mı...
  9. Fatieh

iPad mini 1 imi nasıl iPadOS 13.4 e güncellerim

Ya çoğunuz olmaz desteklemez diyecek. Hiç mi imkanımız yok Android de rom atma gibi. iTunes ten iPadOS 13 dosyasını bulup yükleme imkanımız var mı? Veya tableti iPad mini 4 gibi gösterip destekliyormuş gibi gösteremez miyiz?
Top Bottom