Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Blender Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Dostlar blender bilenler bir yardım etsin. Şöyle, elimde bir model var ve ben bunu hareket ettirmek istiyorum ya da arkaya yükleyebileceğim dünyalar var ve bunları ayarlamak istiyorum. Bunla ilgili yardıma ihtiyacım var. Karşılıksız bırakmam yardımını. Yardım edebilecek var mı? Yukarıda basitçe...
  2. Berk Atmaca

PC'me mining virüsü girdi. Tedirginim

Arkadaşlar selam. Her yerde aynı şifreyi kullanan birisiyim karmaşık bir şifrem vardı ona güveniyordum neyse. 1 hafta evvel mining virüsü girdi format attım pc ye kaspersky falan her şey ile taradım pc'de sorun yok. Ama discord hesabım kapatıldı neyse ki geri açtım. Facebook hesabıma erişilmeye...
  3. Berk Atmaca

Blender kullanırken modelleri içeri nasıl aktarıcam?

Arkadaşlar selam ben editörlük yapıyorum. Bir iş geldi. 3d modelleme falan blenderden yaparsın dedi. 500tl'lik iş kabul ettim hemen. sorun şu ki indirdiğim dosyaları nasıl içeri atacağımı bilmiyorum. Daha önce cinema 4d kullanmıştım ve orda minecraft intro vs yapıyordum 0'dan. (yıl 2017-2018 8...
  4. Berk Atmaca

Mov'u Mp4'e çevirmek için yardım.

Mov dosyasını mp4'e çevirmem gerekiyor. Bunun için program onerir misiniz? (online onermeyin dosya boyutları 1-3gb arası.
Top Bottom