Arama sonuçları: *

1. Hasan Burak Damar

Hidrolik disk fren kendi kendine basıyor.

Arkadaşlar salcano ng 650 bisikletimin ön diski balata kendi kendine sıkma yapıyor bisikleti sürmeden ön fren basılı şekilde ileri geri yapınca tak tuk diye ses gelir işte o ses giderken iki kere veya üç kere yapıyor bisikletde hafif yavaşlıyor
  2. Hasan Burak Damar

SALCANO NG 650 Balata ne kadar sürede alışır ?

Arkadaşlar Merhaba bisikletim salcano ng 650 bisikletime iş yerinde diske yağ bulaştığı için balatam değişti şuan sürtme sesi geliyor ama çok hafif bu balata kaç günde ses gider ve daha güçlü tutar
  3. Hasan Burak Damar

Bisiklet disk fren sürerken tak tak tak ediyor

Arkadaşlar bisikletim salcano ng 650 3 ay oldu alalı işe ilk defa bisikletimle gidiyim demiştim nerden geldiyse yağ bulaşmış diskime aldığım yere götürdüm asperox sıktı bi ton yağ damladı ve kuruladıktan sonra gıcırtı sesi gitti fren tekrar alıştı ama bisiklet giderken tak tak tak ediyor hızıma...
  4. Hasan Burak Damar

salcano ng 650 maşa sorunu

Merhabalar 12 gün önce salcano ng 650 aldım 12 gün boyunca bisikleti aktif bir şekilde kullandım ama her zaman maşa kapalı bir şekilde kullandım hız yapmak için. kaldırımdan inerken çıkarken maşa hep kapalıydı ve bisikletin maşasında boşluk oldu bu bisikletin maşası kapalı olduğu için...
  5. Hasan Burak Damar

Salcano ng 650 Salcano Astro veya Kron xc 300

sizce bu bisikletlerden hangisi daha mantıklı genelde asfaltta sürücem yokuş felan çıkıcam.
  6. Hasan Burak Damar

Bisiklet Pedal sorunu

Merhabalar Bende bir Dıesel Bisiklet Var bu bisikleti ilk aldığım zamanlarda pedala yüklenirken tak tak etmiyordu ama şimdi vites değişicekmiş gibi tak tak ediyor ve dengemi kaybediyorum dişli değişimi yaptık olmadı bu sadece 6 ve en çokta 7. viteslerde yapıyor sorun acaba attırıcıda mı...
Geri