Arama sonuçları: *

1. Savaş Satış

Kron XC150 vs Kron XCJ1000

Geçen ay Kron XCJ1000 model bisiklet aldım biraz sorunları vardı ve şu anki bisikleti almadan önce yazdığım adama takas olur mu yazdım adamda durum nedir yazdı cevap bekliyorum. Bisikletin modeli Kron XC150 v fren. Kron XCJ1000 ile Kron XC150 arasında 1 fark var XCJ1000 de disk fren var ama hiç...
  2. Savaş Satış

Fren kolunda boşluk var, çok sert, ön fren kilitli kalıyor, fren tutmuyor+

Yaklaşık 20 gün önce Kron XCJ1000 2016 aldım bisiklette hiçbir sorun yoktu alırken test sürüşü yapmak için izin aldım ve küçük bir alanda test yaptım. Bisiklet çok rahat gidiyordu durmak için arka frene bastım fren kolu çok sertti ve çok tutmuyordu. Sonra ön frene bastım bastıktan sonra bisiklet...
  3. Savaş Satış

Bisiklet amortisörüne WD-40 sıktım yumuşamadı!

Bugün bir video izledim, WD-40 sprey ile bisikletin amortisörüne sıkarak amortisörünü yumuşatıyordu.Bende nalbura gidip WD-40 sprey aldım ve amortisör tozluklarını çıkarıp amortisöre sıktım.Hertarafını yağladım sıktım geri kapattım bastırınca hala aynıydı hiç yumuşamadı bisikleti kaldırıp...
  4. Savaş Satış

Salcano NG750 alınır mı??

Merhaba Sarı Sitede Gezinirken Salcano NG750 Buldum. 2014 Model Ama Bütün Bakımları Yapılmış Full Set Shimano Takım Takılmış. Temiz Gözüküyor Bakımda Vites Geçişlerinde Bir Sorun Çıkmadığını Belirtmiş. Sizce alınır mı? Abimin Bisikleti İle Takas Yapacağım Takas Kabul Etmeste Parayla Alacağım 24...
  5. Savaş Satış

Kron XCJ 1000 alınır mı??

Herkese iyi bayramlar Sarı sitede 2500 liraya 24 jant amörtisörlü bisiklet buldum Kron XCJ 1000 2016 model İlanın linki: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-xcj-1000-tum-bakimlari-yapilmis-temiz-bisiklet-1102884570/detay Sizce alınır mı? 2200 liraya düşürdüm.
  6. Savaş Satış

2700 TL Bisiklet Önerisi

Merhaba. 2700 TL bütçem var ve bisiklet arıyorum taksitle alacağım. 24 jant olacak süspansiyon olursa sevinirim şehir içinde süreceğim. 24" 2700 TL Süspansiyonlu. Yarın arife günü kargolar tam gün çalışacak Yarın gelebilme şansı varsa sevinirim
  7. Savaş Satış

Serraro N203 Sport nasıl?

Merhaba taksitle bisiklet alacağım ve bütçeme uyan tek bisiklet Serraro N203 var ve güzel görünüyor. Yorumlara baktığımda 4.1 puan gösteriyordu ve bu aralar bisikletin içinden sele gibi eşyalar çıkmıyormuş. Sizce alınır mı? Not: Önerecekseniz 24" önerin. Bütçe: 2400...
  8. Savaş Satış

Bisiklet Önerisi (Taksitle)

Merhaba. Yaz geldi ve arkadaşlarımla bisiklet sürmek istiyorum ama bisikletim yok. Yeni bisiklet alacağım taksitle Max 2300 TL'ye 24 jant güzel bir bisiklet bulur musunuz 2400 da olur.
Geri