Arama sonuçları: *

1. Uchiha sasuke

Sağlam dış lastik önerisi

Bianchi cobra 26 jant bisikletim var artık lastik patmasından bıktım adam gibi dış lastik almak istiyorum artık ama maxxis gibi kaliteli kolay patlamayacak bi marka var mı pek bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
  2. Uchiha sasuke

Arka disk fren tutmuyor

Yağmurdan sonra sürtme sesi ve basınca çok az tutmaya başladı bisikletim bianchi cobra kaliperlerde sıkıntı mı var anlamadım
  3. Uchiha sasuke

dış lastik önerisi bianchi cobra

26x1.95 ölçüsünde https://www.sismanbisiklet.com/urun/cst-26x1-95-mtb-dis-lastik-c1820 şunu buldum ön lastikle aynı olsun isterdim ama ön lastiğin aynısından bir türlü bulamadım
  4. Uchiha sasuke

Bianchi cobra maşam kilitleniyor mu

Bianchi cobra kullanıyorum maşa kilitleniyormu bilmiyorum genel olarak düz yolda kullanıyorum dağ bisikleti gibi değil yardımcı olursanız sevinirim 1612539362 Fotoğraf atabilirim isterseniz
  5. Uchiha sasuke

arka teker önerisi

herkese selamlar bisikletimin arka lastiğin de ufak bir yarık var yeni lastik almak istiyorum önerilerinizi göz önüne alarak bisiklet marka model bianchi cobra 21 vite 26 jant bütçe 70-80 civarı
  6. Uchiha sasuke

bisikletin arka tekeri dönmüyor

sebebini bilmiyorum ama arka teker kendini kilitledi geri geri götürünce lastik geri dönüyor ama ileri itince nedense lastik dönmüyor tamiri ne kadar tutar sizce
Top Bottom