Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

5k bütçe ile bisiklet önerisi

Arkadaşım bisiklet alacak, spora git gel için falan kullanacak, 0 2. el farketmez ne önerebilirsiniz?
  2. RevenKalr

Bisikletim ne kadar eder?

Rockrider st530 bu sene başında alındı, bir sıkıntısı yok ikinci el de ne kadara gider? laptop almak için satıyorum. Sınav geçsin dirt jump toplamayı düşünüyorum
  3. RevenKalr

Bisiklete MOTOR takmak için yardım

Selam arkadaşlar, motor alsam koyacak yerim olmadığından @Abdullah Hacıgül gibi bisiklete motor takma kararı aldım, en azından çıkarıp daireme koyabilirim. Elimde Rockrider ST530 var, bu bisikleti dönüştüreyim diyorum fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir...
  4. RevenKalr

7000TL bisiklet önerisi

Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı. Taksitle alacağım için maksimum 7500 olabilir. Tek teker yapmayı merdiven inmeyi falan seven biriyim. ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik 26 veya 27.5 jant istiyorum Sizin...
  5. RevenKalr

4.5k Butce sifir/ikinci el Bisiklet onerisi

Arkadaslar 5 yildir kullandigim rockrider 340 allahin rahmetine kavusmus bulunmakta. 4.5k butce var maksimum 5000 olur 5500 olursa alamam. Sifir ve ikinci el olarak oneri yapabilirsiniz. Haraket yapmayi, skate parkta rampalara girmeyi seven biriyim. Bu butceye var midir bir sey? Sadece haraket...
  6. RevenKalr

Bisiklet Sele kılıfı önerisi

Arkadaşlar bisiklet için jelli sele kılıfı arıyorum. Direkt decathlondakini alacaktım ama bir arkadaş onu alma ince onlar falan dedi. 110TL bütçe ile ne önerirsiniz?
  7. RevenKalr

3-4k civarı bisiklet önerisi istiyorum

Selam arkadaşlar, 3-4k civarına bisiklet almayı düşünüyorum. bütçe 4100 ü geçemez maalesef. Fiyat 3.5 civarı olursa daha iyi olur. Hidrolik fren olsun maşası çok kısa olmasın ve atlamalara karşı falan sağlam olsun kâfi. MTB istiyorum belirteyim
  8. RevenKalr

2500 TL Bisiklet önerisi istiyorum

2500 TL bütçem var 100 tl bile geçemem. Ne önerebilirsiniz?
  9. RevenKalr

Bisiklet için aynakol önerisi

Arkadaşlar Rockrider 340 bisikletim var sol aynakol kırıldı bana kaliteli bi aynakol önerebilir misiniz? tek aynakol için bütçem 150-200 eğer sağ ve sol çift olursa ve kaliteli olursa 400-500 maksimum. ama tek olması tercihim fazladan masraf yapmayım diyorum
  10. RevenKalr

Bisikletimi kaça satarım

Btwin rockrider 340 a sahibim. Aktaricisini Shimano atlas ile değiştirdim tourney güzel değildi. Markasını hatirlamadigim 100 tl ye aldığım kelebek vites kollari alıp taktim. Vidalı elcik var kendim almıştım gine. Zincir in altındaki demiri korumak için orada kılıf var . Suluk yeri vs. Var. Bir...
  11. RevenKalr

Bisikletim için sol aynakol önerisi LİNK

Selam arkadaşlar. Btwin rockrider 340 bisiklete sahibim. sol aynakolu sıkıntı çıkardığı için değiştirecektim fakat decathlon da tekli aynakol satılmıyormuş. Parça bu valla fiyatlarını bilmiyorum da dandik olmayan çokta uçuk olmayan bir öneride bulunabilirmisiniz
Top Bottom