Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Bisiklet eldiveni tavsiyesi

Benim için önerebileceğiniz en fazla 350 liraya tam parmak eldiven arıyorum. XL veya 2XL olması gerek. Teşekkürler
  2. Dolar Bey

Bu elektrikli jeep bisiklet alınır mı ?

Jeep Rx5 https://www.hepsiburada.com/jeep-elektrikli-bisiklet-rx5-p-HBCV000029S8FC?magaza=S%c4%b0LYON+GROUP&url_src=and-product-detail Sizce alınır mı ? D&R'da 15k idi yanlış hatırlamıorsam geçen pazar.
  3. Dolar Bey

Resmi bisiklet kulübü nasıl bulabilirim ? İzmir

Resmi bir spor kulübü arıyorum. İzmir belediyesi bunun için pek çalışmamış (Kötü bisiklet yolları dışında) İnstagram'da sadece ekipler var ama hepsi yetişkin insanlardan oluşuyor uyum sağlayabilir miyim bilmiyorum. İzmir'de resmi belediyeye ait veya özel bir kurum olan maraton düzenleyen...
  4. Dolar Bey

Ailem artık bisiklet sürmeme bile karışıyor

Ya karışsınlar eyvallah ailemdir bazen kendine müdahale edilmesi iyidir. Fakat bisiklet alayım diyorum tamam ne alacaksın deyince yarış bisikleti diyorum bu sefer yarış mı yapacaksın diyor hayır özellikleri ve kullanım şeklimden dolayı istiyorum dediğimde aksiyon macera arama git basketbol oyna...
  5. Dolar Bey

10-15k arası yarış bisiklet tavsiyesi

1.90 boyunda 90 kiloyum. 10-15k lira arasında bisiklet arıyorum. Bisikletlerde internette her yerde aynı değil biliyorum fakat bu bütçe arasında bisiklet arıyorum. Yarış bisikleti. Her akşam caddede ve her haftasonu bisiklet yolunda süreceğim. Bütçeyi geçmezse iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. Dolar Bey

Bisiklet tavsiyesi (Dağ/Yarış bisikleti)

1.90 boyunda 90 kiloyum kilo vermeyi düşünüyorum 75-80 arası olursam bisiklet sürmek için çok iyi olurum. İzmir'de yaşıyorum buranın yolları pek iyi değil çukur falan var sık sık. Her akşam caddede ve her haftasonu sahilde düz yolda süreceğim. Sizce yarış bisikletimi yoksa dağ bisikletimi...
  7. Dolar Bey

Çalınan bisiklet nasıl bulunur ?

Arkadaşlar dün bisikletim İzmir, Bornova içinde çalındı. Babam üzerine gitmedi hatta çalındığı için bana saçma sapan bir ceza verdi 1 yıl devam edecek. Bisikleti bıraktığım yere geldiğimde baktım bisiklet yok ve kilidim yerdeydi, bağlantı yerinden koparmışlar ve aynı şekilde yerde avuç...
  8. Dolar Bey

İzmir bornova bisikletim çalındı ne yapmam gerek

Bornova da Evka 3 metro istasyonu yanında bisiklrt kilit yerinde bisikleti çaldılar. Koyu yeşil Bianchi Aspid 47 Ne yapabilirim buna nasıl bulabilirim acil yardım gerek olmazsa polisi arayacağım. Ucuz bisiklet değil farlarla beraber 6k falandı. Kalın kilit vardı nasil kırdılarsa.
  9. Dolar Bey

Bisiklet eldiveni önerisi (Geniş kalıp)

Her akşam ve zaman bulduğumda tüm gün bisiklet sürüyorum. Yanıma bir şişe çeşme suyu alıyorum durup bir şey yapacağım zaman elime biraz döküp temizliyorum. Biraz temizlik takıntılı biriyim .d Geçen decathlondan aldığım 3 xl eldivenler elime çok küçük geldi ve ellerim baya büyük. Benim için...
  10. Dolar Bey

İzmir bisiklet grubu kuruyorum

İnternette görüyorum ama bir bakıyorum seneye olacak bir bakıyorum 2 ay önce olmuş. Hiç denk gelemedim ve bundan muzdarip insanlar olduğunu düşünüyorum. İzmir'de tahmini 30 veya 40 kilometrelik bir maraton yapmak istiyorum. Kilometreyi biraz sallıyorum ama olmazsa bir grup belirleyip beraber...
  11. Dolar Bey

Bisikletin tekerleri pedalla beraber dönüyor. (Para Ödüllü)

Başlık saçma gibi olabilir kusura bakmayın. Bisikleti alıyorum ileri doğru (Elimle tutuyorum sadece) sürerken pedallarla beraber dönüyor. Geri giderken normaldir ama ileri gidince normal değil. Dün akşam dişlilere baktım vites göstergesi 5 derken zincir 3. Dişlideydi. Kaldırdım bisikleti...
Top Bottom