Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

Bisiklet maşaları hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

selamlar 4000tl gibi bir bütçede bir maşa arayışındayım sıfır veya ikinci ve fark etmez fakat havalı bir maşa baş tercihim bu paralara 2015 civarlarında rock shox'un alt modelleri suntour epicon Fox 32/34 bulunuyor fakat bunların miyadının dolduğunu düşünüyorum bunda dolayı çinli bolany...
  2. M-Q^GÖKTÜRK

Bisiklet için dış lastik tavsiyesi

şuan aktif olarak kullandığım Michelin Protek Cross lastikler var 700x35 ölçüde ama asla memnun değilim iki oldu garantiye gönderiyorum fabrika hatalarından dolayı farklı bir lastiğe geçiş yapmak istiyorum çok yüksek maliyetli olmayacak şekilde max 800tl(lastik başı) bandına ne tavsiye edersiniz...
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Bisiklet için sele tavsiyesi

hibrit şehir bisikletim için 60 derece oturuş pozisyonunda kullanacağım bir sele arıyorum 800tl bütçem var sizce ne alabilirim
  4. M-Q^GÖKTÜRK

bisiklet için fren pabucu tavsiyesi

bisikletim için fren pabucu arıyorum geçenlerde 15tlye aldım ama onlar çok işime yaramadı şuan 150tl bütçe ile 4 adet pabuç arıyorum aklımda bir iki model var bunlardan hangisi daha iyidir veya farklı tavsiyeleriniz var mı...
  5. M-Q^GÖKTÜRK

bianchi aspid 27 çıkartmalarını nerede bulabilirim

aspid 27bisikletim var ama artık çıkartmaları çok kötü duruma geldi 5yıllık olduğu için rengini bıraktım
  6. M-Q^GÖKTÜRK

bisiklet için telefon tutucu önerisi

biskletim için telefon tutucu arıyorum telefonun samsung a31 bütçe 50 tl kadar
Top Bottom