Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Hangi Bisikleti Almalıyım ?

Boyum 1.65. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-rockrider-st-540-custom-1031966945/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-temiz-mtb-bisiklet-dj-icin-kullanima-uygundur-pazarlik-vardir-1036701426/detay/
  2. eyupefe3

Bisiklet Önerisi 5500TL

Arkadaşlar maximum 5500tl ödeyebilirim ikinci el istiyorum.Bildiğiniz bisikletlerden değil extreme versiyonu ile uğraştığım için hardtail daha basit olarak 2-2.5metreden atlayınca bile dayanabilen tarzda bisikletlerden arıyorum bana gidip 500liralık maşalı bisiklet önermeyin lütfen. Şimdilik...
  3. eyupefe3

Bisiklet Maşası Kırılırsa Ne Olur ?

Arkadaşlar öncelikle selam,arkadaşım dümdüz giderken birden ön teker fırlamış ve aşağıda attığım fotoğraftaki yer kırılmış ne olur ? @Mert Özkaya bilgiliydiniz sanırım. Mavi yerin ortası.
  4. eyupefe3

İkinci El Satış Platformları

Arkadaşlar öncelikle selam,bisikletimi sahibinden ve letgoya koydum ancak 6 gündür hiçbir mesaj gelmedi (letgoya dün koydum) nasıl daha hızlı satılmasını sağlıyabilirim ? Farklı güvenilir ikinci el satış platformları biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim. Sahibindende 137 kişi görmüş 1 favori...
  5. eyupefe3

Bisikletim Kaç TL'ye Satılır ?

Arkadaşlar öncelikle selam,küçük geldiği için ve sorunları bitmediği için (normal kullanımda sorun yok desteklemediği pozisyonlarda kullandığım için) bisikletimi satmaya karar verdim.Fotoğrafları aşağıda var sonradan yaptığım ekstra geliştirmeleride yazdım. Bianchi Aspid 24 24jant - 21vites...
  6. eyupefe3

Dağ Bisikleti Dış Lastik Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,bisikletim için 2 tane dış lastik var değiştirmem gerekiyor ne önerirsiniz ? İç lastiklerim 24x1.75 ama şuanki dış lastiğim 24x1.95 yani 1.95 önerirseniz daha iyi olur,dağ bisikleti kullanıyorum. @Mert Özkaya Bütçe lastik başına 150TL.
  7. eyupefe3

Fullface kask gözlüğü

Arkadaşlar öncelikle selam,fullface kask için gözlük lazım önerilerinizi bekliyorum,bisiklet için kullanacağım.
  8. eyupefe3

Sahibinden alışveriş nasıl oluyor ?

Arkadaşlar öncelikle selam,bisiklet için gözlük alıcam param güvende ile satış yapamıyoruz yazdı daha önce başkasına göndermiş ptt alıcı ödemeli 30tl'ymiş kargo.Siz bana parayı gönderiyorsunuz ardından hemen kargoya verip kargo bilgilerini vericem dedi satan adam,daha önce bu yöntemle alışveriş...
  9. eyupefe3

Üst seviye bisiklet piyasası neden düştü ?

Arkadaşlar öncelikle selam,dolara rağmen ve parça bulunmamazlığına rağmen neden 2.elde üst seviye downhill/freeride bisiklet fiyatları bu kadar düştü ? Daha 1 ay önce bir bisiklet almak isteseniz 18-20bin tl civarındaydı şuan 13-14bin civarında.Bir ilanda sadece fox40 maşanın 9bin tl olmasına...
  10. eyupefe3

Fullface Kask Önerisi

Maximum 1000TL BİSİKLET için kask önerebilir misiniz ? Yurt dışı farketmez.
  11. eyupefe3

Fullface Kask Gümrük Vergisi

Arkadaşlar yurtdışından fullface bisiklet kaskı alıcam kargoyla beraber 68 dolar yapıyor ama gümrük vergisi vs çıkar mı bilmiyorum bu ürüne ne kadar çıkar ? Siyah model. wiggle.co.uk/leatt-mtb-10-helmet-dh
  12. eyupefe3

Full Face Kask Önerisi

https://tr.aliexpress.com/item/1005003732202084.html?gatewayAdapt=glo2tur&spm=a2g0o.detail.1000060.1.765d3e30x2XNcN&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.274681.0&scm_id=1007.13339.274681.0&scm-url=1007.13339.274681.0&pvid=558a50b9-4a7e-4233-824a-f9fc6079a924&_t=gps-id:pcDetailBottom...
  13. eyupefe3

Bisiklet Kilidi Önerisi

4500TL'lik bisikleti sağlam koruyabilicek kilit önerisi lazım,100-120cm olursa çok iyi olur gövdeden kitlenicek bisiklet (Bisan MTX 7400).Bütçe 55-70 TL.
  14. eyupefe3

Bisan mtx 7400 mü Rockrider St 530 mu ?

Arkadaşlar öncelikle selam,arkadaşım yeni bisiklet alıcak ve ilk bisikleti olucak (sürmeyi falan biliyor) gelirleri iyi olduğu için bütçeleri pek sıkıntı etmiyor.Bisan mtx 7400 mü yoksa rockrider st530 mu ? Ben st530 dedim merdivenden inerken veya bir yerden atlarken falan daha içi rahat ve...
  15. eyupefe3

3500 TL Bisiklet Önerisi

27.5 jant hd fren bir bisiklet önerebilir misiniz aklımızda kron xc150 var başka önerilere açığız arkadaşıma alıcaz. @Mert Özkaya
  16. eyupefe3

Bisiklet vites sıkıntısı

Arkadaşlar öncelikle selam,bianchi aspid 24 bisikletim var pek sağlam değil gidonda hafif paslar var soldaki 1-2-3 yazan vites yerinin kablosu paslı vs vs,sorunları var.Şimdi ben sağdaki 7'ye kadar olan yeri 2 kere arttırınca zincir sadece 1 vites üste geçiyor yani max 6.vites görebiliyorum çok...
  17. eyupefe3

Bisiklet Eldiveni Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,parmaklı ve avuç kısmında koruma yükseltileri olan 70-80 TL civarı eldiven önerilerinizi bekliyorum. Large-Medium
  18. eyupefe3

Bianchi Aspid 24 Ne kadar sağlamdır ?

Arkadaşlar öncelikle selam,aktif olarak bianchi aspid 24 model bisiklet kullanıyorum,atlamaktan falan korkum yok 60 santimlik kaldırım falan var her gün dershaneye giderken ordan atlıyorum ön kaldırıyorum falan,bazen önü sert indirdiğim oluyor lastikler biraz yıpranık yakın zamanda yenisini...
  19. eyupefe3

1.000 TL Bisiklet Önerisi

Bianchi veya mosso takıntım var bütçe 1.000 TL ikinci el olur 26 jant olursa daha iyi olur boyum 1.62. Edit : Şehir-Bursa.
  20. eyupefe3

Bisiklet Eldiveni Önerisi

Parmaklı istiyorum,motorcu eldiveni gibi eklem yerlerini sert bir yapıyla koruyanlardan olursa güzel olur.Renk olarak siyah-kırmızı veya gri siyah önceliğim. 1624618668 Elim küçük orta arası.
Geri