Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Bisiklet Pompası ve Kilidi

bu pompayı ve bu iki kilitten birini almayı düşünüyorum, hangi kilidi önerirsiniz? U daha güvenli yazmışlar da çok küçük gibi gözüktü gözüme ondan emin olamadım. https://www.decathlon.com.tr/p/100-bisiklet-presta-dunlop-schrader-uyumlu-el-pompasi-siyah/_/R-p-758?mc=8056700...
  2. DeveloperRedneck

Bisikletimin Özellikleri Ne ve Nasıl Tamir Ederim?

Arkadaşlar gaziantep belediyesinin 2-3 sene önce öğretmenlere dağıttığı bir bisiklet var elimde. Marka model, parça modeli bilgisi yok. Gene de biraz ayağa kaldırıp kafa dağıtmak için biraz sürmek istiyorum, 10-15 yıldır sürmedim hiç. Boyum 175 kilo 85 bu arada. Tekerleri inik (patlak var mı...
  3. DeveloperRedneck

Bisiklet tamir tadilat

Merhaba arkadaşlar, elimde Gaziantep belediyesinin öğretmenlere verdiği bir bisiklet var. Fotoğrafı yok sahibindenden arattım herhalde bunun aynısı olsa gerek. Fotoğraftan anlaşılacağını düşünmüyorum ama isteyen olursa yarın çekebilirim. Bisikletin hiçbir özelliğini (fren, kaç jant vs.)...
  4. DeveloperRedneck

Bisiklet önerisi arıyorum

Merhaba. Hangi ölçülerde, hangi türde alacağımı bile bilmiyorum. Boy 1.78 kg 80. Şehrimde bisiklet yolu yok denecek kadar az, dolayısıyla kaldırım ve yolları kullanmak zorundayız. Çocukluğumdan beri hiç bisiklete binmedim neredeyse. 5-10 km civarlarda ulaşım için almayı düşünüyorum, çok uzun...
Geri