Arama sonuçları: *

1. SneeX

Freeride için fullface kask önerisi

Fullface bir kask arıyorum. Aliexprestte bu kaskı buldum. Daha sonra yurt içi bakayım dedim ama bisiklet için yapılanlar aşırı pahalı. Sonra kross motor için üretilen ucuz kasklara bakayım dedim Aliexprestteki kaska yakın bunu bulabildim. Yüksek ihtimalle kalitesiz ama zaten bisiklette...
  2. SneeX

Şu Bisikletler Arasında Kaldım

15K bütçem var ve bisiklet almak istiyorum. İlk başta aklımda 2. el ST530S almak vardı ama biraz baktım sıfır olarak aklıma takılan bazı modeller var. Talon 2 GIANT ama üretimi Türkiye'de ve Ümit tarafından yapılıyor bu yüzden ucuz. Parçaları da ortalama, çok kötü değil ama Ümit üretimi...
  3. SneeX

Giant Talon 2 alınır mı?

Normalde aklımda 2. el ST540 (12.5K) veya ST530S (15K) almak vardı. Bu bisikleti gördüm. Sıfır 14.5K. Üretimini Ümit yaptığı için biraz tedirginim. Ama teknik özellikleri falan hoşuma da gitti. Ama arkasında Ümit olduğundan pek güvenemiyorum. Sizce düşündüğüm bisikletlerden mi tercih etmeliyim...
  4. SneeX

Rockrider ST540 VS Bisan MTX 7400

İkisi arasında kaldım. 2. el alacağım. ST540 8.5K MTX 7400 ise 8K ve son fiyatları. Sıfır fiyatlarının arasında 4K var ama teknik özellikleri çok farklı değil gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
  5. SneeX

8K Dağ Bisikleti Önerisi

Aktif olarak Salcano Hector kullanıyorum. Yaklaşık 5 sene oluyor alalı ama toplamda aktif olarak 2-3 yıl kullandım. Arada Freeride/Downhill yapıyorum ama genel olarak yolda sürdüğümden acaba ne tür bisiklet alsam diye kararsızım ama gönlüm dağ bisikleti almakta. 2. elde st540 baktım fakat ilimde...
Top Bottom