Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

SD kart önerisi 128gb

aksiyon kamerası için okuma yazması iyi 128gb fiyat performans bi sd kart önerebilir misiniz? Elimde hikvision var bir tane, çok memnunum 300 e almıştım indirimde. Var mı o tarz bir öneriniz
  2. RevenKalr

20 Bin TL bütçe kamera önerisi

Dostlar reklam çekimleri vlog çekimleri, instagram videoları için vesaire bir kamera bakıyorum. Aklımda Pocket 2 ful paketi var, ne önerirsiniz ne alsam iyi olur?
  3. RevenKalr

Çekim için kamera, pocket 2 alınır mı?

Selam dostlar, normalde motovlog için action 5 pro alacaktım fakat bir yandan video editörlüğü yapmak istediğim için daha çok sinematik çeken bir kamera bakmaya başladım. Action 5 çok güzel çekiyor fakat sadece vlog çekebilirim, iş olarak bir işime yaramaz gibi geldi. 18 bin lira bütçem var ve...
  4. RevenKalr

Kamera olarak ne almalıyım?

Hem motovlog hem de anı kaydedebilmek için Gopro almayı düşünüyorum 2. el. Elimde Hero+ vardı, o bile güzel çekiyordu premierden ayar yapınca, ama satmak durumunda kalmıştım. 6k bütçem var, ikinci elden 6black veya 7black düşünüyordum. Yeni yeni markalar çıkmış yıllardır kamera almadım...
  5. RevenKalr

Hangi GoPro Hero 3 daha iyiydi?

Arkadaşlar 2. el bir gopro hero 3 almak istiyorum eskiden bisikletci dönemlerimde bütün modellerin özelliklerini biliyordum ama bugün tekrardan başlamak için sahibindenden kamera arattığımda hangi modelin ne özelliği olduğunu unuttuğumu farkettim. Sizden ricam bilgili arkadaşlar varsa Gopro hero...
  6. RevenKalr

GİMBAL ve Aksiyon Kamerası önerisi

Arkadaşlar bütçe farketmez ama ne kadar ucuz o kadar iyi abartıp 10-20-30k lık ürünleri atmayın. En iyi Fiyat performans ucuz olabilir fiyat performans olsun anladınız siz Telefon için Gimbal önerisi istiyorum Birde fiyat performans güzel bir aksiyon kamerası önerisi istiyorum bu konuda gopro...
Geri