Arama sonuçları: *

1. S C O

Grafik Tasarım [ Üniversite ]

Herkese Merhaba, Grafik tasarım hakkında dilim döndüğü kadarı ile size adım adım anlatmaya çalışacağım konuyu açma sebebim de bu ilerde grafik tasarımı isteyen arkadaşlara hem yardım etmek amacı ile hem de küçük de olsa ilham getirmek için.. 1.Adım Grafik Tasarımı Nedir? İlk önce 1.Adımdan...
  2. S C O

Donanim Arşivi ( GRAFİK TASARIMI )

Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen.. 1. 2.
  3. S C O

Mustafa Kemal Atatürk

Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır, Ancak Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. Mustafa Kemal Atatürk Dıp Not : Grafık Tasarımı Bana Ait Değildir İnternet Üzerinden Alıntı Yapılmıştır...
  4. S C O

Şehit Uzman Çavuş Selçuk Paker

5. S C O

Şehit Yüzbaşı Alper Kocaman

Şehit Yüzbaşı Kocaman Anısına '' Unutmadık Unutturmayacağız ''
  6. S C O

Ömer Halisdemir ( Çalışmam )

Yer yarılmadıkça, gök üstümüze çökmedikçe, bizdeki birlik bitmedikçe Allah'ın izni ile bu ülkeyi, bu ülküyü kimse dize getiremez. 15 Temmuz şehitlerinin ruhu şad olsun.
  7. S C O

Türk Bayrağı İçin Tüm Bilinmesi Gerekenler

MİLLİ BAYRAĞINI BİLMEYENLERİN ÇOĞU SİTELERDE Kİ "TÜRKLÜK, VATAN, MİLLET, ŞEHİT" YAZILARI YANLIŞ ÇİZİLMİŞ TÜRK BAYRAKLARIYLA BEZENEREK YAPILINCA KOMİK OLMAKTADIR. BU YAZILARIN SAHİPLERİ BU DUYGULARINDA SAMİMİYSELER ÖNCE BAYRAĞINI BİLECEK. ONUN SEMBOLLEŞTİRDİĞİ HUSUSLARA SAYGISININ BİR...
  8. S C O

Yeni Bir Grafik Tasarımı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz! ❤️
Top Bottom