Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Hangi 3D çizim programını kullanmalıyım?

arkadaşlar 1 haftalık bir sürem var 3d çizim programı öğrenmem gerekiyor. yapacağım şey şekli kendi kafama göre bir kutu yapıp ona perde takma yeri içine lambaları koyabilmek için bölümler falan bide ayak tasarlayacağım. Blender solid ve catia adlı programları duymuştum hangisini 1 haftada...
  2. RevenKalr

Wacom çizim tabletini almalımıyım?

Arkadaşlar Medium boy olan dün 650 tl idi alacaktım şimdi 1100 olmuş Fiyatı düşer mi ? yoksa 580 e küçük boyu almalı mıyım? yoksa indirim vs gelirmi ne yapmalıyım ? maksimum bütçe 650 TL
  3. RevenKalr

Ipad yerine android tablet önerisi

Arkadaşlar biliyorsunuzki ipad fiyatları çok yüksek şöyle 1k ya ekranı büyük bi android tablet alsam androidlerde procreate gibi güzel bir çizim uygulaması var mı? ve hangi tableti önerirsiniz?
  4. RevenKalr

Grafik Tableti önerisi

Arkadaşlar 400 TL bütçem var grafik çizim tableti önerebilir misiniz?
  5. RevenKalr

Photoshop 30 fps gibi

Arkadaşlar ps 2021 i yeni indirdim çizim yapıyorum ama fps 30 gibi akıcı hissettirmiyor önceden Photoshop cs6 kullanıyordum o çok iyiydi bunda bi ayar vs var mıdır?
  6. RevenKalr

Wacom mini tablet önerisi istiyorum

Photoshop dan çizim yapabilmek icin wacom mini tablet önerisi istiyorum. Fiyatları bilmiyorum uygun f/p atarsanız güzel olur. Bütçe sorarsanız 450 civarı falan
  7. RevenKalr

Kara kalem çizimi nasıl öğrenilir

Arkadaşlar kara kalem çizimi nasıl öğrenilir? Gölgelendirme çizim vs. Youtube da vs. Öğretici videolar var mı? Bildiğiniz kanal varsa atabilirmisiniz. Yapmak istediklerim şu tarz
  8. RevenKalr

After Effects işlemci ve ekran kartı kullanmıyor

Arkadaşlar After effect de 15 saniyelik bi edit yaptim . Yaparken ne işlemcimi ne de ekran kartımı kullanıyordu , sadece ram kullanıyordu. Edit bitti render alıcam render alırken de sadece ram kullandı işlemci yüzde 10 ekran kartı yüzde 2 falandı. Oyüzden 15 saniyelik videoyu bile 15-20 dk da...
Top Bottom