Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Fizik Dergisi İçin Yazı Tipi Önerisi

Okulda fizik dergisi çıkartıcaz ve benim bir makale için yazı tipi gerek. Ben Arturo kullanıyordum ama beğenmediler. Ne kullanabilirim
  2. AhmetN

Universel 2.2 Nasıl İndirebilirim Vegas Pro 16

Bu videodaki efekti yapıcam ama universel 2.2 gerekiyormuş. Ne olduğunu bilmiyorum ama nasıl indirebilirim ve kurabilirim?
  3. AhmetN

After Effects kullanmadan Outline Saber Effect yapma

After Effects kullanamıyorum sistemim kötü olduğu için. Outline Saber Effect yapmanın After Effects dışında yolları var mı?
  4. AhmetN

After Effects Gibi Resime Ateş Efekti Yapma

Sistemim pek iyi olmadığı için after effects kullanamıyorum. Elimde bir resim var ve buna belirlediğim çizgilerle olacak ateş gibi efekt yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
  5. AhmetN

3D Çizim İçin Program Önerisi

Sadece keyfine 3D çizim yapmak istiyorum. Bu konuda bana ücretsiz site/program önerir misiniz? (Bu sitenin 3D olanını arıyorum diyebilirim.)
  6. AhmetN

Procreate Benzeri Uygulama/Program Önerisi

Belki görmüşsünüzdür adamlar bu uygulamayı kullanarak çok güzel intro veya logolar yapıyor. Ama uygulama sadece iPad'de kullanılıyormuş. Android'de intro veya logo için kullanabileceğim böyle uygulama var mı?
  7. AhmetN

Emoji Nasıl Yapılır?

Emoji nasıl yapabilirim? Mesela kendim bir bayrak emojisi tasarlamak ve kullanmak istiyoorum ne yapmalıyım?
Top Bottom