Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

Benim çizmiş olduğum üç tane manzara resmi

Benim çizmiş olduğum üç tane manzara resmi : 1-Ali Dağı manzarası 2-Erciyes Dağı manzarası 3-Çöl manzarası sizce nasıl olmuş ? Ali Dağı resmi benim baktığım halı. Resimlere iyi bakmalar dillerim ;)
  2. Alı Yldz

Benim çizmiş olduğum Apex Legends Sezon 9 wraith çizimim

Benim çizmiş olduğum Sezon 9 daki Demon's Whisper Wraith skini sizce nasıl olmuş ?
  3. Alı Yldz

Renkli kalem ile çizmiş olduğum Scorpion ve Sub Zero

Herkese merhabalar bugün benim renkli kalem çizmiş olduğum Scorpion ve Sub Zero çizdim sizece nasıl olmuştur. Diğer çiziminde instagram tan attım : https://www.instagram.com/p/COb8LniI-Z8/?igshid=613qt74rt8kz
  4. Alı Yldz

Renkli kalem ile Apex Legends Voidwalker yeniden renklendirme

Herkese merhabalar : Bu gece yapmış olduğum Wraith in Voidwalker skini yeniden renklendirme yaptım nasıl olmuş. Yorumlarınız ve Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Resme iyi bakmalar dilerim 😂
  5. Alı Yldz

Renkli kalem ile çizmiş olduğum resmim

Herkese merhabalar bugün sizlerle renkli Hellcat Wraith resmi yaptım. 1-Gölgeler ve renkler daha canlı 2-Mavi renk yansıması 3-Japonca ve Korece kendi adımı yazdım Not : Resme iyice bakınız rica olur.
  6. Alı Yldz

Renkli Kalem ile çizmiş olduğum Wraith DepthsOfTheVoid (Yeniden Renklendirdim)

Herkese merhaba bugün benim tasarlamış olduğum Wraith in Depths Of The Void Skini yeniden renklendirdim Saç renki ne olmalı : 1-Siyah 2-Kırmızı Üst ve Alt giyim Renki : Kırmızı Siyah Ayakkabı Renki : Kırmızı Tasarlamış olduğum skinin adı ne olmalı sizden de ad önerisi istiyorum Benim düşündüğüm...
  7. Alı Yldz

Benim yapmış olduğum renkli Wraith skini

Herkese merhabalar bugün benim çizmiş olduğum renkli Wraith skini. Skinin adı : Black Void (Kara Void) Saç renkli : Siyah üst giyim renki : Mor alt giyim renki : Kırmızı ayakkabı renki : Kırmızı Siyah Bu çizimim nasıl olmuş ? Wraith Night Terror adlı skin 2019 Sezon 1 de sunuldu. Kolluk ve void...
  8. Alı Yldz

Txd Workshop programı ile yapmış olduğum gta san andreas araba kaplaması

Herkese selamlar benim Txd Workshop programı ile yapmış olduğum Gta San Andreas araba kaplaması nasıl olmuş ?
  9. Alı Yldz

Kara kalem cizimim Hoşgeldin 11 ayın sultanı

Hoşgeldin 11 ayın sultanı Ramazan ayınız kutlu olsun
  10. Alı Yldz

Kara kalem ile Wraith Skinleri çizdim

Benim çizmiş olduğum dört tane farklı Wraithler elementleri çizdim : 1- Orijinal(Klasik)Wraith 2- Night Terror Wraith 3- Proctect Of The Void Wraith 4- HellCat Wraith
  11. Alı Yldz

Kara kalem çizimlerim Abdullah abinin beyaz kedisi

Kara kalem im ile çizmiş olduğum Abdullah abinizin Ryzen 4000 serisini incelleme videosunda kullandığı beyaz kediyi çizdim.
  12. Alı Yldz

Kara kalem ile çizmiş olduğum Wraith Quarantine 722 ve VoidWalker

İyi günler dilerim herkese : Benim kara kalem ile çizmiş olduğum Wraith Quarantine 722 ve VoidWalker var bugün kü resim menüsünde. İyi bakmalar dilerim ;)
  13. Alı Yldz

Kara kalem çalışması Apex Legends Wraith Pack

Bugün kara kalem ile çizmiş olduğum Apex Legends Wraith Pack 1-Wraith Night Terror adlı skini 2-Wraith klasik hali iyi bakmalar dilerim.
  14. Alı Yldz

Kara kalem çalışması Apex Legends Wraith Quarantine 722

İyi günler dillerim herkese : Benim çizmiş olduğum Wraith Quarantine 722 nasıl olmuş. Cevaplariniz ve Yorumlarınız için şimdeden teşekkürler. İyi bakmalar dilerim 😀
  15. Alı Yldz

Kara kalem gta 3 claude ve apex legends wraith

İyi günler benim kara kalem ile çizmiş olduğum Gta 3 deki Claude Apex Legends daki Wraith çizdim. Resmi iyi bakmalar dilerim herkese 😊
  16. Alı Yldz

Kara Kalem çalışmam Kara kurt ve Beyaz kurt

İyi akşamlar beyler benim bugün yapmış olduğum Kara kurt ve Beyaz kurt çizim. İyi bakmalar dillerim ;)
  17. Alı Yldz

Kara kalem çalışmam balkonda deniz manzar çay keyfi

İyi günler herkese benim kara kalem çalışmam nasıl olmuş ?
  18. Alı Yldz

kara kalem çizimlerim v4 palit rtx 2080 ti gamingpro ekran karti incelemesi

Abdullah abi incelemesini yapmış olduğu palit gamingpro rtx 2080 ti ekran karti çizdim. Nostaji videosu iyi seyirler : Abdullah abi şimdiden yeni video için kolay gelsin diyorum.
  19. Alı Yldz

Kara kalem çalışmam v3 donanim arşivi videodaki beyaz kedi

Dün gece yapmış olduğum koltuktaki beyaz kediyi kara kalem çizimini yaptım bu resim çok yordu beni ama yapmayı başardım iyi bakmalar dilerim.
  20. Alı Yldz

Kara kalem çalışması 1956 bmw isetta

iyi akşamlar herkese benim yapmış olduğum kara kalem ile yaptığım 1956 model bmw isetta iyi bakmalar dilerim.
Top Bottom