Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Premiere Pro Alt Yazı Eklentisi

Merhaba Premiere Pro'da alt yazıyı manuel eklemek oldukça zahmetli bir iş, bunu otomatik yapan eklentiler var ama ücretli. Sizin kullandığınız yada bildiğiniz ücretsiz bir alt yazı eklentisi var mı?
  2. Arthur♛Morgan

LUT'lar Her Programda Kullanılır Mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi fotoğraf ve videolar için elimde bulunan lutları her programda kullanabilir miyim? Yoksa photoshop premiere pro davinci gibi uygulamalar için ayrı ayrı mı bulmam gerek?
  3. Arthur♛Morgan

Bu Videoların Nasıl Yapıldığını Bilen Var Mı? (biri bilsin lütfen)

Beyler aşağıya bir instagram sayfasının linkini bırakıyorum içinde ki videolara bir göz atın gök yüzünü falan uzay gibi yapmışlar bunun nasıl yapıldığını bilen varsa bi baksın bana lütfen. https://www.instagram.com/coolacloy/
  4. Arthur♛Morgan

PREMİERE PRO İÇİN ÜCRETSİZ PLUG-İN TAVSİYESİ

Merhaba; Başlıkta da belirttiğim gibi Premiere Pro için bildiğiniz ücretsiz Plug-in, Pack var mı?
  5. Arthur♛Morgan

Photoshop Yapabilen Var Mı?

Merhaba; Dostlar aranız da photoshop yapabilen baba yiğit var mı? Sizden sonucun da çok fazla mutlu olacağım bir ricada bulunacağım. Az çok tanıyanlarınız vardır beni, ben Arhur Morhan hayranı birisiyim. Acaba sizlere 1 tane Arthur'un 1 tane de benim kendi fotoğrafımı göndersem onu shoplayıp...
Geri