Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

HD ve kaliteli Wallpaper bulabileceğim site önerisi

Soruyu yanlış konu altında soruyor olabilirim, özür diliyorum şimdiden. Başlıkta belirttiğim gibi, HD ve kaliteli wallpaper bulabileceğim (PC) bir site önerir misiniz? Güvenli olursa sevinirim.
  2. MeynnZenith

Videolara altyazı ekleme uygulaması.

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, nereye açacağımı bilemedim. Sorum şu, videoları indirip altyazı eklemek istiyorum ama bunu hangi programla yapabilirim bilmiyorum. Kullanması basit ve sadece bunun gibi küçük eklemelerde kullanabileceğim bir uygulama var mı? Camtasia Studio...
  3. MeynnZenith

Animasyonlu wallpaper nasıl yapılır?

Elimde bir görsel var buna animasyon ekleyip arka plan olarak kullanmak istiyorum. Nasıl ve hangi programlar ile yapabilirim? Yapımı kolay mı? Ben bu konuda pek bilgili değilim, herkesin yapabileceği bir yöntem olursa iyi olur yani. Hangi program ile animasyon ekleyip hangi program ile duvar...
  4. MeynnZenith

İlk Photoshop çalışmam, nasıl olmuş? (Zombi temalı)

Videolar izleyerek, photoshop programını kurcalayarak bir tane zombi temalı çalışma yaptım. İlk çalışmam kendisi. Karakter olarak kardeşimi kullandım, sonra çeşitli şeyler ekleyerek zombiye dönüştürdüm. Arka plan renklendirmesi, karakterdeki detaylar bana ait. Sizce nasıl olmuş? Bana kalırsa...
Geri