Arama sonuçları: *

1. K

Blenderda 24FPS aldığım Renderı 60 FPS yapabilir miyim?

Selam arkadaşlar. PC şu anki 3D uygulamalar için zayıf kalıyor. Bende 24 FPS ile daha az kare oluşturup uygulama yardımı ile 60 FPS ye dönüştürmek isterim. Yoksa 60 FPS render alırsam 15 sn video 1 gün vb gibi render süresi oluyor. 24 FPS de en azından 12 ten az sürüyor. Bunun için bir uygulama...
  2. K

Yardım!!! Unreal Engine 5 sekmeler ve bazı şeyler gözükmüyor

Selam arkadaşlar. UE5 indirdim ama bu fotoğraflardaki gibi bir sorun var. Silip tekrar yükledim ama olmadı. Ana ekrandaki bazı sekmeler Kaydetmek istediğimde Bazı yerlerde böyle oluyor Sistem; CPU: İ5-8500 GPU: 1060 6GB RAM: 16GB 2666MHz (OC) PSU: 750W 80+Bronze
  3. K

Yardım!!! Unreal Engine 5 te sekmeler vb gözükmüyor

Öncelikle herkese iyi günler. Unreal Engine 5 yükledim, son version -5.3.2-. Fakat hiçbir sekme düzgün gözükmüyor. Tıklıyorum ya siyah ekran ya da klonlu veya yanlış gösteriyor
  4. K

Blender Da Animasyonda Kasıyor

Blender da animasyon yaptıktan sonra hem render da hem de stüdyo da kasıyor. Sistem; İşlemci: i5 8500 Ekran kartı: GTX 1060 6GB Ram: 16GB 2666MHz Düşünüyorum eskiden adamlar bu tarz sistemin olduğu veya öncesinde çok fena aniamsyonlar yapıyorlar. Ne yapmam gerek. Uygulama ayarlarıyla alakalï...
Top Bottom