Arama sonuçları: *

1. oaK´

tasarım yaptım sizce nasıl olmuş

Tamamen bana ait, nasıl olmuş
  2. oaK´

Tasarım ajansı kuruyoruz nelere dikkat etmemiz gerek?

Selamlar, arkadaşımla ortak bir şekilde tasarım ajansı kuruyoruz da bu konu hakkında tavsiyeleri olan var mıdır? herhangi bi konuda önerilerinizi bekliyorum
  3. oaK´

Manipülasyon çalışmam nasıl olmuş

Adını kim kral kim şaklaban koydum https://www.behance.net/olcayakbulut
  4. oaK´

tasarım çalışmam nasıl olmuş

https://www.behance.net/gallery/178893653/VioMark-Tech-Branding çalışma nasıl olmuş beyler
  5. oaK´

30 ağustos tasarımım nasıl olmuş

Eleştiriler değerli.
  6. oaK´

-çözüldü- Video edit işinde ücretlendirme neye göre yapılmalı

soru başlıkta arkadaşlar müşteriye ileteceğim, sektörde yeniyim o yüzden çok yüksek fiyat vermek istemedim ancak neye göre fiyat belirleyeceğimi bilmiyorum :D
  7. oaK´

Video edit öğrenmek istiyorum nasıl başlamalıyım??

Hocamlar selamlar video edit öğrenmek istiyorum ancak nereden başlamalıyım, nerelerde çalışabilirim, ne işler yapabilirim, ne hazırlayabilirim bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz bu konu da? Az da olsa premeire pro bilgim var, beni geliştirecek şekilde edit işleriniz varsa paslayabilirseniz...
  8. oaK´

unreal engine vs blender?

Selamlar iki programın amacının birbirinden farklı olduğunu biliyorum ancak 3dye giriş ve artistik çalışmalar için hangisini önerirsiniz? animasyonlu şekilde çalışacağım
  9. oaK´

5 Kişiye ücretsiz youtube thumbnail veya banner tasarımı! SON 1 KİŞİ

Hocamlar youtube thumbnail ve banner portfolyom olmadığı için örnek çalışma gerekiyor. Gerçek kişilere yapmak istiyorum. Şimdi iki saat youtuberlara mail atıp cevap bekleyecek durumda değilim üşeniyorum baya, bende burada ki youtuber arkadaşlara hediye edeyim dedim kişi başı 1 tane olacak...
  10. oaK´

Depreme yardim için tasarim hizmeti

Arkadaşlar, destek için bu hafta tasarım işlerinden gelen ücretin tamamını akut ve ahbaba ileteceğim. Tasarım işleriniz varsa verebilirsiniz, elimden sadece bu geliyor.
  11. oaK´

ipad'de grafik tasarım yapılır mı?

pc mi kardeşime verip ipad 9 + kalem alacağım profesyonel işler için kullanacağım sadece pc yi. İpadde tasarım yapan var mı hangi programları kullanıyorsunuz? Canva ve affinity designer düşünüyorum
  12. oaK´

Çevrenizde ki tasarımı kötü esnaflar?

tiktokvari videolar çekmek için tasarımları kötü olan iş yerleri arıyorum mümkünatı varsa çevrenizde tasarımını beğenmediğiniz yerlerin fotoğraflarını bana discord üzerinden iletebilir misiniz? kısaca bahsetmek gerekirse tasarımları kötü olan esnaf, firma vs yerlerin tasarımlarını kendim...
  13. oaK´

Fotoğraf manipülasyon çalışmam nasıl olmuş?

Öylesine yaptığım bi çalışmadır
  14. oaK´

Kendi duvar kağıdımı yaptım nasıl olmuş?

Sevdiğim bi sayı olan 42 nin güzel bir ikonunu yaparak photoshop ile kendime duvar kağıdı çalıştım ben baya beğenerek kullanıyorum sizin yorumlarınız neler?
  15. oaK´

Donanım arşivi - Redesign

Selamlar valoranttan bıktığım için silmiştim baya da canım sıkılıyordu, foruma girdim rastgele etrafta dolaşırken DA'nın logosu gözüme çarptı hazır sıkılıyorken tam sırası dedim aldım elime fareyi canımız donanım arşivinin yılların logosunu yeniden tasarladım üzerine çok düşmediğim için markaya...
  16. oaK´

Giyim firması için branding ?/10

Değerli yorumlarınız kendimi geliştirmem adına çok önemli, tasarımdan anlasanız da anlamasınız da eleştirilerinizi bekliyorum. İyi forumlar
  17. oaK´

Photoshop çalışmam nasıl olmuş?

photoshop kullanımımı geliştirmek adına yaptığım keyfe keder bir çalışma, nasıl olmuş?
  18. oaK´

Blender için plug in önerisi

Özellikle texture ve hazır modeller için ücretsiz pluginler arıyorum, önerisi olan var mı
  19. oaK´

Uzun zamandan sonra manipülasyon çalıştım nasıl olmuş?

Hocamlar instagrama atılır mı? Veya nasıl olmuş yorum alabilir miyim 1659978819 çok kafa yormadım perspektif, ışık/gölge de çok fazla hatası var ama renklerden memnunum belki ağaçlara daha çok özenebilirdim ama üşendim biraz
  20. oaK´

Yurtdışından nasıl müşteri bulabilirim?

Selamlar, fiverr gibi siteler dışında yurtdışından nasıl müşteri bulabilirim?
Top Bottom