Arama sonuçları: *

1. F

TurkNet Fazladan Mbps Veriyor Normalmi

Benim bilgisayarın ve modemin arasındaki ciddi duvarlardan dolayı 20mbps çekiyordu 2.4GHZ'de 5GHZ'ye bağlandığımda altyapımın desteklediği maksimum hızın %10 fazlasını yani 100mbps falan vermeye başladı. Aradaki ciddi duvar kütlesine rağmen böyle veriyorsa Ethernet ile bağlarsam 150'lere falan...
  2. F

İnternet Altyapısında Sıkıntı Mı Var?

Türkcell kullanan bir arkadaşımın interneti kesiliyor ben türknet kullanıyorum bendede sürekli kesiliyor telefonumda türktelekom var oda sürekli kesilip duruyor. Türkcell kullanan arkadaşım istanbulda ben başka bir ildeyim.
  3. F

Yardım Tp-Link Modemde IPv6 Kapama

TP-Link modemim var IPv6'yı kapatmam lazım siteyi biliyorum nasıl kapatacağımı bilmiyorum adım adım söyler misiniz?
  4. F

TürkNet IPV6 Nasıl Kapatılır?

IPv6'yı kapatmam lazım çoğu siteye giremiyorum. PC'den mi kapatılıyor ve nasıl kapatılıyor adım adım açıklarsanız sevinirim.
  5. F

Türknet IPV6 Nasıl Kapatılır Ne Gibi Sorunlarla Karşılaşırım?

IPV6'yı kapatmaya mecbur kaldım en çok kullandığım sitelere giremiyorum. Türknet kullanıyoum nasıl kapatıcam ve kapatınca ne gbi sorunlarla karşılaşırım?
  6. F

Türknete Geçtiğimden Beri Bir Siteye Giremiyorum

Önceden giriyordum bir forum sitesi kendisi isim vermiycem önceden modem yoktu telefondan bağlıyodum giriliyodu türknet modeme geçtiğimden beri o forum sitesine giremiyorum. Siteye tıklıyorum yükleniyor yükleniyor açılmıyor. Tıklıyorum sol üstte yükleniyor diye gözüküyor ama google'de duruyor...
Top Bottom