İnternette sorgulayınca 50 mbps görünüyor ama süperonlineyi arayınca bize evde alabileceğiniz max hız 10 megabit diyor . Bu kadar düşük olma imkanı varmı ? İstanbulda yaşıyorum
İnternetten adres ile altyapı sorguladığımda çıkan sonuç 50 mbps çıkıyor her sitede ama paket yükseltmek için aradığımızda Superonline nin bize dediği altyapınız max 10 mbps yi destekliyor dedi . Neden böyle söylemiş olabilirler
Süperonline de ki kampanya arasındaki fark nedir ? Hızları aynı fakat biri daha pahalı birinde tv+ olduğu için pahalı ama , 50 mbps fiber ile 50 mbps VDSL arasında fark varmıdır ?
Şuan kullandığım süpeonline taahhütlü adsl paketi 8mbps , Milleniye geçmek istiyordum fakat süperonline ile devam etmek istedim.
Bu pakete : https://www.turkcellsuperonline-internet.com/kampanya/fiber/turkcell-fiber-50mbps100mbps-platin-paketler.html
Veya
Bu pakete ...
70 Tl lik süperonline nin adsl paketi var bizde bu konu acayip canımı sıkıyor. Turkcell in internet paketleri çok pahalı geliyor . Altyapı 51 mbps destekliyor . Mesela interneti değiştirsek sorun değişmezse yani bölgesel sorunsa nasıl anlarım ? İnternet sağlayıcı önerir misiniz?
Şuanda süperonline adsl paketini kullanıyorum. Şimdi mesela türknetin 50mbps paketini alsam veya başka bir markanın aynı paketini alsam hız ve ping değerlerim aynı olurmu ? 51mbps destekliyor altyapı. Bana hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?
En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
(Superonline kullanıyorum pingim 1200 e fırlıyor)
Alabileceğim max hız aşağıda yazıyor ;
Huawei HG658 v2 Superonline modemini kullanıyorum. 2017 yılında falan almıştık superonlineyi.
Şimdi bu modemi ücretsiz yeni tip superonline modemleri ile değiştirebilirmiyiz ?
Akşam saat 4 civarı gönderi paylaşmıştım internet yok diye . Süperonline ı aradığımızda bölgenizde çalışma yapılıyor dediler. Çalışmanın başlangıç saatini söyledi ama ne zaman biter dediğimizde bilmiyorum dedi. Ben nasıl bulabilirim ne zaman biteceğini ?