Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Yardım Bu altyapı ile bu internet paketini alabilirmiyim ?

Bu altyapı ile bu internet paketini alabilirmiyim ? Süperonline den millenicom a geçmeyi düşünüyorum.
  2. Osmanucr

Oturduğumuz evde max hız 10 mbps olma ihtimali varmı ?

İnternette sorgulayınca 50 mbps görünüyor ama süperonlineyi arayınca bize evde alabileceğiniz max hız 10 megabit diyor . Bu kadar düşük olma imkanı varmı ? İstanbulda yaşıyorum
  3. Osmanucr

İnternet altyapısı sorgulama

İnternetten adres ile altyapı sorguladığımda çıkan sonuç 50 mbps çıkıyor her sitede ama paket yükseltmek için aradığımızda Superonline nin bize dediği altyapınız max 10 mbps yi destekliyor dedi . Neden böyle söylemiş olabilirler
  4. Osmanucr

Yardım Cayma bedeli sadece İnternet sağlayıcısı değiştirirkenmi ödeniyor ?

Cayma bedeli sadece İnternet sağlayıcısı değiştirirkenmi ödeniyor ? Yani süperonline de paket yükseltirsem ödermiyim ?
  5. Osmanucr

Süperonline de ki kampanya arasındaki fark nedir ?

Süperonline de ki kampanya arasındaki fark nedir ? Hızları aynı fakat biri daha pahalı birinde tv+ olduğu için pahalı ama , 50 mbps fiber ile 50 mbps VDSL arasında fark varmıdır ?
  6. Osmanucr

Yardım Süperonline de paket yükseltirsem ekstra bir bedel ödermiyim ?

Şuan kullandığım süpeonline taahhütlü adsl paketi 8mbps , Milleniye geçmek istiyordum fakat süperonline ile devam etmek istedim. Bu pakete : https://www.turkcellsuperonline-internet.com/kampanya/fiber/turkcell-fiber-50mbps100mbps-platin-paketler.html Veya Bu pakete ...
  7. Osmanucr

Öneri 51 Mbps destekleyen altyapıya hangi interneti almalıyım ?

Şuanda süpeonline kullanıyorum . Artıları ve eksilerini söyleyerek hangi interneti kullanmamı önerirsiniz ? Süperonline den hiç memnun değilim
  8. Osmanucr

10 Saniyede bir ping in 200+ olması neden olur ?

70 Tl lik süperonline nin adsl paketi var bizde bu konu acayip canımı sıkıyor. Turkcell in internet paketleri çok pahalı geliyor . Altyapı 51 mbps destekliyor . Mesela interneti değiştirsek sorun değişmezse yani bölgesel sorunsa nasıl anlarım ? İnternet sağlayıcı önerir misiniz?
  9. Osmanucr

İnternet sağlayıcı önerisi

Şuanda süperonline adsl paketini kullanıyorum. Şimdi mesela türknetin 50mbps paketini alsam veya başka bir markanın aynı paketini alsam hız ve ping değerlerim aynı olurmu ? 51mbps destekliyor altyapı. Bana hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?
  10. Osmanucr

Süperonline kullanıyorum . İnternet indirme hızımı nasıl arttırabilirim ?

Süperonline kullanıyorum . İnternet indirme hızımı nasıl arttırabilirim ? Modem : Huawei hg658v2 Hız sonuçlarım
  11. Osmanucr

Yardım Süperonline taahhüt bedelini nasıl öğrenirim ?

Süperonline taahhüt bedelini nasıl öğrenirim ?
  12. Osmanucr

Hangi interneti tercih etmeliyim ?

En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ? (Superonline kullanıyorum pingim 1200 e fırlıyor) Alabileceğim max hız aşağıda yazıyor ;
  13. Osmanucr

Millenicom kullananlar genel olarak ne kadar hız alıyorsunuz ?

Millenicom kullananlar genel olarak ne kadar hız alıyorsunuz ? Millenicom hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum
  14. Osmanucr

50 Mbps altyapı internet hızı için hangi internet sağlayısını önerirsiniz

50 Mbps altyapı internet hızı için hangi internet sağlayısını önerirsiniz ?
  15. Osmanucr

2017'de alınan Superonline modemini yeni tip Superonline modemi ile değiştirebilir miyiz?

Huawei HG658 v2 Superonline modemini kullanıyorum. 2017 yılında falan almıştık superonlineyi. Şimdi bu modemi ücretsiz yeni tip superonline modemleri ile değiştirebilirmiyiz ?
  16. Osmanucr

Süperonline bakım çalışması hakkında

Akşam saat 4 civarı gönderi paylaşmıştım internet yok diye . Süperonline ı aradığımızda bölgenizde çalışma yapılıyor dediler. Çalışmanın başlangıç saatini söyledi ama ne zaman biter dediğimizde bilmiyorum dedi. Ben nasıl bulabilirim ne zaman biteceğini ?
  17. Osmanucr

Yardım İnternete bağlanamıyorum

1605965226 @Linux @Yasinn
  18. Osmanucr

Superonline kullananlarda internet kopması çok oluyormu ?

Bizde çok fazla internet kopması olmaya başladı , diğer süperonline kullananlarda da gidiyormu internet ?
  19. Osmanucr

Yardım Superonline kesinti

Süperonline kullanıyorum akşamları 1 saat te bir internet gidip geliyor. Oturum açın falan diyor sıkıldım bu durumdan
  20. Osmanucr

Yardım Wen sitesi engelleme

Bir web sitesini engellemek istiyorum. Ne aratırsam aratayım bir daha hiç önüme gelmemesini istiyorum. Mobil chromeden engellemek istiyorum
Geri