Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım Modem arayüzünden modemi yeniden başlatmak ayarları sıfırlar mı?

Dostlar selam, işaretlediğim alandan yeniden başlat dersem modemin bilgileri sıfırlanır mı?? yoksa sadece kapanıp açılır gibi mi olur?
  2. zerolite

Yardım Turknet internet var ama yok

Dostlar selam, türknet modemimde wifi bir anda yok olması sebebiyle modem değişikliğine gittim ve modemi yenilettim. internetim şu anda var gözüküyor ve discordttan mesaj gönderebiliyorum ve donanım arşivi foruma girebiliyorum, ama bunun dışındaki hiçbir şeyi yapamıyorum. Türknet sitesine...
  3. zerolite

Yardım SSL sertifikası çalışmıyor

Dostlar selam, internet siteme SSL sertifikası entegre ediyorum ancak 1-2 gün geçmesine rağmen hala bir sonuç alamadım. bunun sebebi nedir biliyor musunuz? SSL/TSL menüsünden keyleri de girdim. hostingde de kurulu gözüküyor ancak sitede hala SSL yok. Ayrıca CNAMERECORD sayfasından da işlemleri...
  4. zerolite

Yardım Türknet 1000 e 1000 paket ama 1000 değil

Dostlar selam, bugün 1000 e 1000 türknet bağlantı bağlandı. ancak download alarak 1000 alamıyorum maalesef. eğer kullanan arkadaşlar varsa arada oluyor mu böyle ? Not:şimdi eleştirecek olanlar olur 500 nerene yetmiyor diye, 500 az demiyorum sadece neden 1000 gelmediğini öğrenmek istiyorum.
  5. zerolite

Yardım Türknet 1000 e 1000 Var Ama O Pakete Nasıl Geçerim?

Dostlar selam, bundan 2-3 ay önce türknet bizi arayıp fiber altyapı geldi dedi ve bizde geçtik. ancak şuan kullandığımız fiber altyapısı türktelekomun, ve bugün önüme technopatın videosu çıktı 1000e1000 internet incelemesi yapmışlar bende bakayım bana gelmiş mi diye altyapı kontrol yaptım ve...
  6. zerolite

Yardım Youtube video atarken internet kısıtlama nasıl yapılır?

Arkadaşlar merhaba, youtube kanalına video atmam gerekiyor ancak internet üzerinden yapacak işlerim var. dolayısıyla upload değerimi düşürmem gerekiyor. ancak youtube üzerinden böyle bir ayar yok, bilgisayar üzerinden yapabileceğim bir şeyler var mı ??
  7. zerolite

Turknet Modem buluşmuyor

Dostlar merhaba, turknetin müşteri hizmetlerinde modem buluşmuyor olarak gözüküyor. ve bunun üzerine türknet aradı ve gelip kontrolleri yapacağız vs dediler. ancak şöyle bir olay var, aslında modem vs hepsi çalışıyor herhalde sitede bir bug var. onlarada ilettim dedim herhangi bir sorun yok...
  8. zerolite

Yardım İnternetim iyi olmasına rağmen discordda sesler robot gibi

Arkadaşlar merhaba, discordda ping de yok, diğer oyunlarda da yok ama sesler robot gibi geliyor. bunun sebebi nedir kafayı yiyecem vurcam monitöre yumruğu
  9. zerolite

Yardım Turknet fiber internette wifi kopması

Arkadaşlar merhaba, türknet fiber kullanıyorum ancak türktelekom modemi ile ve 2.4GHZ olan wifi işareti sürekli yanıp sönme yapıyor bu da kopmaya sebep oluyor ne yapmam lazım 5GHZ olan dümdüz yanıyor ancak 2.4GHZ sürekli yanıp sönüyor. Aynı şekilde fiber bağlantının bağlandığı kutu mu desem ne...
  10. zerolite

Yardım Türknet fiyat artışı aktif abonelere uygulanacak mı?

Arkadaşlar abone olma ekranında 140 TL ye çıkarılmış fiyat ancak paket bilgisi kısmında benim 99.90 gösteriyor. Bu fiyat aktif abonelere de uygulanacak mı ?
  11. zerolite

Yardım Fiber internette PC de daha az internet kullanımı

Arkadaşlar merhaba, TurkNet VDSL kullanıyordum ve 50-60 Mbps arası alıyordum şimdi TurkNet altyapınızda fiber var dedi geçtik. Ancak PC de LAN kablosu ile bağlanırken 95 alabiliyorum telefondan 5G ibareli olan Wi-Fi ağına bağlanınca 110 arası alıyorum, bunun sebebi nedir neden bu şekilde oluyor?
  12. zerolite

Yardım İnternetim bilgisayarımdan kopuyor!

Dostlar internetim bilgisayarımda kopuyor, sistemim masaüstü LAN kablosu ile bağlanıyorum, saniyelik kopuyor ve 1-2 saniye gelmiyor. Son zamanlarda olmaya başladı neyden kaynaklı olabilir ?
  13. zerolite

Yardım TurkNet 2 Mbps internet

Dostlar yaklaşık 5 gündür 2 Mbps alıyorum desteğe yazmama rağmen, müşteri kaynaklı arıza vs diyor. Sorun ne olabilir diye soruyorum sürekli aynı cevap; "Türk Telekom ekibi gönderdik kontrol ettiriyoruz" sonrasında müşteri kaynaklı arıza logu atıp duruyorlar. Benden kaynaklıysa neden olabilir...
  14. zerolite

Yardım İnternet değişim süreci

Arkadaşlar ben turknet müşterisiyim ancak hiç memnun değilim ilk 3 ay 100 mbps almama rağmen yaklaşım 6-7 aydır 22mbps alıyorum, sormak istediğim soru başka bir internete geçsem bu işlem kaç gün sürer. Çünkü evden çalışıyorum bu nedenden değiştiremedim ama katlanabilecek şekilde değil işimi...
Geri