Arama sonuçları: *

1. K

Bina fiber kutusundan daireye fiber kablo nasıl çekilir

Arkadaşlar bodrumdaki Türktelekom kutusundan daireme fiber kablo çekicem normalde elektrikçi çeliyormuş beklemek istemiyorum nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı veya bir videosu varmı bu işin.
  2. K

Türknet yeni abonelik iptali ne kadar sürüyor

Arkadaşlar yeni abonelik iptali ne kadar sürüyor
  3. K

Türknet kullanıcıları bi bakabilirmi

Arkadaşlar sabah türktelekom aradı dediler geliyoruz dedim gelin meğer bizlm adres 1 ay önce güncellenmiş verdiğim adres başkaymış ve bizim ev fibermiş biz başka ekibiz fibere başka ekip bakıyor felan yaptı neyse aradım türkneti adresi günceledim sonra 48 saat içinde ekipler gelip interneti...
  4. K

Türknet aktivasyon süreci için yardımcı olabilecek varmı

Arkadaşlar evde uydudan net kullandığımız için gelip kurulum yapılacakmış o yüzden kağıtları gelince alırız dediler lakin gönder öyle geç geliyor diyorlar doğrumu. Ve kaç günde geliyorlar
  5. K

Türknet bağlatıyorum kaç günde gelirler

Arkadaşlar türknet bağlatıyorum kaydı aldım sabah 11 de 2/6 gün içerisinde geliriz dedilerde bağlatan varsa kaç günde geliyorlar
  6. K

Türknet 100mbs pakete geçiyorum bu modem iş yaparmı

Zxhn h298a arkadaşlar bu modem iş yaparmı birde everest ewr-301 var. Elimde bulunan modemler
  7. K

İnternet sağlayıcısı önerisi

Arkadaşlar iremnet kullanıyorum 90tl verip 16mbs alıyorum başka bir internete geçicem önerisi olan varmı ?
Geri