Arama sonuçları: *

1. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

merhaba milenicomda ping download sorunu yaşıyorum turkcelldede yaşıyordum internetimde sürekli dalgalanma oluyor ama turkcell adsl ydi bu vdsl bir ara iyiydi milenicomda ama hep dalgalanma yaşıyorum hız testinde bile donuyor 7mbbs ye düşüp geri 48mbbs ye çıkıyor binanın iç tesisatını kontrol...
  2. DeeperWeys

Statik İp Yararlımı (Milenicom)

merhaba milenicom 35mbbs paket kullanıyorum oturduğum bölgedeki yoğunluktan dolayı sabit değerler alamıyorum eskiden yoğunluk yokken çok iyiydi müşteri hizmetleride statik ip ile değerleri sabitleyebileceklerini söylediler sizce işe yararmı ?
  3. DeeperWeys

Milenicom Ping Sorunu

merhaba 1 ay önce milenicom bağlattık eve 35 mbbs 6upload istenildiği pingide veriyor ilk haftada csgo yu 45 50 pig arasında oynadım ama bu 3 haftada 66 70 pingte ışınlanmaya ve ping yükselmeye başladı müşteri hizmetlerinide arayınca koronadan dolayı çok altyapı yoğunluğu var dediler acaba...
  4. DeeperWeys

Milenicom İyimidir (Ping Değerleri)

merhaba vdsl 35mbbs ye 6mbbs upload internet bağlatmak istiyoruz eve turkcellde çok ping çıkıyordu ve altyapımız 89 mbbs destekleyebiliyormuş sizce iyi midir? milenicom
Top Bottom