Arama sonuçları: *

1. ardaozal

Hangi internet firimasına geçmeliyim ?

Çok kararsız kaldım ve size danışmak istedim 2 internet sağlayıcısı var ve biri güya 85 TL 100mps veriyor diğeri 85 TL 35mps uploadla çok işim yok sizce hangisi
  2. ardaozal

TürkNete geçmelimiyim ?

Selam sevgili dostlar biz 1-2 ay önce yeni bir eve taşındık ve TürkTelekom bağlattık ve modem kurulumu tamamlandı ama interneti vermiyorlar bende türknet altyapı sorgulattım ve fiber 100mbps gösteriyor ama forumun moderatörü @White Ravens türkneti önermiyor ama türknet 100mbps 85Tl gibi ucuz bir...
  3. ardaozal

Sibanet nasıl kullanan var mı ?

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim eve Türktelekom fiber bağlattık önce modemi 1 haftada getirdiler yanında kabloyla sonra dediler ki fiber kabloyu bağlayın elektiriçinin birine bağlattık sonra 1 hafta daha geçti ekipler geldi modem kurulumunu yaptılar akşama internet gelir dediler 4 gün oldu...
  4. ardaozal

Bu TürkTelekomun derdi ne

Yeni eve taşındık fiber internet taktıracağız önce 1 hafta beklettiler sonra 8 ile 13 arası gelicez dediler gelmediler aradık geldiler şimdide fiber kabloyu elektirikçiye bağlatın dediler kendimi zor tuttum aranızda Türktelekomun internetini kullanan var mı ?
Top Bottom