Arama sonuçları: *

1. Splixson

Türknet günlerdir süren internet kesintisi ve ilgisizlik

Pazartesi günü internetim bir anda kesildi ve şu an hala yok. Destek talebi oluşturuyoruz alt yapı arızası var denip konuyu kapatıyorlar, ne zaman internete erişim sağlayabiliriz diye soruyoruz bilmiyoruz deyip oyalıyorlar. 10 kasımdan beri internetime erişim sağlayamıyorum.
  2. Splixson

İmternet servisleri bugün çalışıyor mu

Bildiğiniz üzere bugün tatil. dün altyapı kurulumu tamamlandı modem kurulumu için bugün gelebilirler mi? Ekipler çalışıyor mu turknet kullanıyorum
  3. Splixson

Türknet nakil işlemi ve müşteri memnuniyetsizliği

Geçen hafta pazartesi başvurdum nakil için 5 iş günü dediler 5 gün boyunca ne arayan oldu ne soran ancak destek talebi oluşturduğumda cevap alabildim. Altyapı sorgulamasında 1000mbps ye kadar İnternet yazıyor fakat desteğin verdiği cevap altyapı kaynaklı nakil işlemi uzamaktadır. Böyle bir...
  4. Splixson

Yeni eve internet taşıma

Taşınıyoruz İnterneti taşıma süreci nasıl işliyor kaç gün İnternetsiz kalırım tecrübe eden varsa yazabilir mi
  5. Splixson

GÜVENLİ İPTAL 18 yaş altı kabul olmuyor

Binance tr, coinmarketcap gibi sitelere mobil veri ile giremiyorum. GÜVENLİ İPTAL yazıp 2500e SMS atmam lazım. Fakat hat 18 yaş altı olduğu için kabul olmuyor. Şubeye giderek iptal ettirebilir miyim
  6. Splixson

En iyi Vpn hangisidir

bilgisayara direkt olarak indiricem en iyisi sizce hangisi
  7. Splixson

Turknet saatlerdir internet yok

Saat 13.00 dan beri İnternetim yok mobil veriden yazıyorum aynı sorun ile karşılaşan var mı
  8. Splixson

Hat Aktivasyon süreci

dün vodafone dan hat aldım cumartesi günü kadın pazar günü 6 ila 12 arası açılır dedi saat oldu 18.00 hala bi şey yok acaba hafta sonu hat aktivasyonları mı kapalı
  9. Splixson

Yeni internet aldım fakat wifi bağlanmıyor

bugün turknet gigafibere geçtim daha modem yeni geldi wifi telefonlara falan televizyonlara bağlanıyor fakat bilgisayarıma bağlanmıyor yok çıldırıcam kullandığım internet bağlama şeysi şu https://www.toptanbilgisayar.net/urun/qport-q-w730n-300-mbps-11n-harici-usb-5-dbi-cift-anten-wireless-adaptor
  10. Splixson

1000mbps hızla kaç MB/s iner

1000mbps internet aldım ve kurulumu bu hafta içinde yapılacak acaba saniyede kaç mb indirir
  11. Splixson

Turknet'e %70 zam doğru mu

turknete geçicem gigafiberine aylık 139 tl diyorlar ama internette ekim ayında %70 zam geliyormuş diye duydum doğru mu
  12. Splixson

GigaFiber İle Gigabit Arasındaki fark ne?

soru yukarda
  13. Splixson

GigaFiber geçilir mi?

Evimin alt yapısında GİGAFİBER destekliyor. 1000Mbps ye kadar şunda 35 MBPS 145tl ödüyorum 138 TL ye GİGAFİBER geçilir mi? Alan arkadaşlar varsa kopma PİNG gibi sorunlar var mı?
Geri