Arama sonuçları: *

1. B

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

dostlar selamalr, türk nete geçtim hızdan dolayı herhangi bir sıkıntı yok lakin daha önce girdiğim sitelere giremiyorum, kardeşlerim roblox oynuyor yada pinterest watpad gibi basit uygulama ve sitelere giremiyorlar ne benden ne de wifi ya bağlanıp kendi laptoplarından sebebi nedir bunun ne...
  2. B

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

Türk-netmi? milenicom mu? fixnet mi? dostlar araştırdım bu üçü arasında kaldım mevcutta kullandığım atlantis net, berbat ötesi bir duruma geldi 120 pingden aşağıyı görmedim son 3 aydır yok bizim sunucu iyi senin bilgisayar eski falan diyorlar çıldırtıyorlar beni ajksdakhjsdjas üstüne 300 tl olan...
  3. B

FİXNET kullanan var mı dostlar?

fixneti öneren bir kaç arkadaşım oldu da kullanan var mı diye foruma yazmak istedim varsa beni çok mutlu eder
  4. B

Türk-netin sattığı ZyXEL VMG3625-T50B modem alınmalı mı?

arkadaşlar türk nete geçiyorum kurulum için gelecekler de bende modem yok uydu net kullanıyorum sizce modem iyi mi kullanan var mı türk neti ya da o modemi bilen varsa yardımcı olursa çok sevnirinim
  5. B

Dostlar yeni hızlı bir internete geçmek istiyorum lütfen önerir misiniz?

Mevcutta kullandığım atlantis net var 300 liradan 450 tl ye çıkardı ha ucuz biraz da idareten kullanıyorduk ama şimdi türk nettele arasında 50 tl fark var altyapımız malum depremden sonra( hatayda oturuyorum) 35 mb vdsl destekliyor yani neye geçebilirim bilmiyorum kullanan falan varsa türk neti...
Top Bottom